unity100 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 di said: Cokomantis said: comfort zone'dan çıkınca seve seve öğreniliyor bütün o prosedürler başvurular falan. (yaptığımdan değil, brit bank önünden ayrılmıyorum bu ara. hatta order kalesine kaçıyorum arada ki iyice garanti olsun :P) Ben Ingilizce bilmeyen, parasiz ve lise mezunu halimle yaptim, o yuzden benden daha iyi durumda olup da yapmayani bulunca dovuyorum direkt. :P isinlanarak mi dovuyorsun yoksa once dovup sonra guzelce neden dovdugunu mu anlatiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 di said: Cokomantis said: comfort zone'dan çıkınca seve seve öğreniliyor bütün o prosedürler başvurular falan. (yaptığımdan değil, brit bank önünden ayrılmıyorum bu ara. hatta order kalesine kaçıyorum arada ki iyice garanti olsun :P) Ben Ingilizce bilmeyen, parasiz ve lise mezunu halimle yaptim, o yuzden benden daha iyi durumda olup da yapmayani bulunca dovuyorum direkt. :P valla bi dayağını yerim en çok ihtiyacım olan şey galiba bi altın bilezik takamadık şu fani dünyada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar