Peka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Dransik oynayan warmı ?[hline]barbie'nin apış-arası için tık
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Anlat oynayalım antalyanın gülü :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 hos gıbı duruyor para felan ıstenıyor mu?bıde sen oynuyorsan oynanıs nasıl anlatsana[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 BEn oynuyor(dum). Level 13 ya da 14 bir karakterim vardı hala duruyormu bilmem :) Oyun fena değilde bir süre sonra bayıyor. Çünkü millet güçlenmiş ve size gelişmekten başka çare kalmıyor. Gelişmekte bir süre sonra baymaya başlıyor :) Ama oyalayıcı güzel bir oyun , 42 mb galiba. Parasız şu anda.[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:]
Souldrinker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bana da oynatıyordu bu cristian. Güzel bi oyun ama öle çok bişhe beklenmemesi lazim. Ve bir süre sonra baydigi dogru
Peka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 her oyun bi süre sonra bayıyo zaten :) oyun mmorpg zaten girip bakmışsanız sitesine şuan beleş crist in dediği doru ben 3 gündür kasiyom 12. lvl olabildim 2k para topladım sevindim adamlar 4m ile trade falan yapıyorlar 12.lvl 200k exp istiyo adam 52. lvl olmuş 30m xp ile gibi..[hline]barbie'nin apış-arası için tık
Peka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 guild kurmak için 20.lvl olmak gerekiomuş :) 4 5 tane turk var oyunda gelin bekleriz ne kadar kalabalik o kadar guzel[hline]barbie'nin apış-arası için tık
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bende bakıyordum arada bi lvl12 karakter vardi ama biraz bayık gibi cünkü ilk 10 lvl cok rahat oluyorsunuz statları dogru dagıtmanız cok önemli ayrıca olay skillerde bitiyor oyun pp uzerine kurulu newbie bi adama bile +4 Sword verseniz kral oluyor :) oyunun güzel yanı cok fazla skill var ve lvl kazanmak icin tradeskillerine yüklenmeniz gerekiyor b u aradada bol bol para yapiyorsunuz combat skilleri tradeskillerine gore daha yavas artıyor ama skilliniz artıkca farkediyorsunuz, eski bir oyun aslında fena degil gidipde armor giyipde ortada karizma dolasamiyorsunuz birisi infonuza bakmassa ayrı :) server arasıra kapalı kalıyor. mesela su anda kapali.
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Direk mining ile kasmak lazım en başta. Hem iyi para geliyor hemde level atlıyorsunuz. Bende en son 25k para vardı mining sayesinde. Millet 400k ya magic zımbırtılar satıyor :) Ama oyun lagsız olduğu için oynatıyor yani.[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:]
Peka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 eet öyle bi olayı war serveri Arizona'da 500-600 kişi onlayn her saat yinede lag 0 lvl 14 oldum 70k para yaptım miningden +1 sword aldım pk kesmeye gidicem server gelince :) öte yandan tek sorunu nebula'dan bile daha sık göçüyor olması şuan gene gitti mesela beklioz işallah gelir[hline]barbie'nin apış-arası için tık
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Yanlız birilerini öldürmek baya zor :O Kaçması çok kolay çünkü. Bu arada 70k ya iyi almışsın .
Dark_Age_ci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Beyler Ben Yeni Başlicam Dransik e yardım edermısınız updatye ediyom giremıom oyuna account aldım ama kabul etmeyi hemde dun aldım accı
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Aynı nick ile tekrar kayıt ol düzelir. Banadao lmuştu[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:]
tunca Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bende oynuyo level 6 charım mold varmı shu anda oynayan[hline]Join my army of the elves
Öne çıkan mesajlar