Venator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 İnsan zamanla nemesisine donermis derler dogru galiba...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 zaten kac kisi seviyor ve seviliyor+iliskisi uzun ve tripsiz sürüyor? adam gibi bi ili$ki benim gozumde nirvanaya ula$tigin anda elde edebilecegin $eylerden biri.yinede acelesi yok.[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Hamish, 26 Ocak 2005 14:10 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar Litvanya da 8 kiza mi ne 1 erkek düşüyoumş. 1 de hepsi sari bunlarin, esmer kumral kapişiliriz valla :) 2 litvanyalı arkadaşım var, easterda gelicekler. ikisi de biseksüelliğe inanıyor, birinin lezbiyen olduğunu biliyorum. bu dediğin biraz abartı bi oran gibi geldi ama doğruysa da durum böyle yani..gerçi tesadüf de olabilir sadece o ikisini tanıorum ama ben.[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar