wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Gece 3-4 ten sonra denk geliyo daha çok. Normal bilgisyar açık bişey yapmazken tv falan izlerken mesela bişey yok. geliyorum takılıyorum normal, ortalama bi kaç iexplore açık bide msn açık. dün mesela bide dl var. kablomodemin cable direk sönüyo data yanıp sönmeye başlıyo, netim kesilmiş gibi. fişini çıkarıp takıyorum. düzeliyo. ama olayın boku çıkıyo dün mesela 10 dakkada bir kesilde nerdeyse 6-7 kere onla uğraştım sonra elektrikler gitti gerçi gitmese hala devam etcekti. 10mb dl yapana kadar 8 kere gidip geldi hep baştan kastım.. sözün kısası ne düşünüyorsunuz?[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 // yanlis okumusum pardon, alakasizmis. [Bu mesaj bayat tarafından 06 Şubat 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 2 tane var kablotv takılı. tvlerin açık veya kapalı olması gibi her durumu yaşıyorum zaten normal saatlerde.. ama hiç gitmiyo bu saatlerde[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya bendede oluyor o olay, ama bugun olmadi mesela, kafam bozulmaya basladi, acip telekom'u en sonunda ana baci sovucem. paramizla rezil oluyoruz. kapattiricam kabloyuda o olacak, yararlanamadiktan sonra 50 kagit niye bayilayim ayda?[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bu gece bakcam gene mi olcak ya artık modemden falan şüphelenmeye başladım yani. sizde de oluysa modemi hiç kırmıyım ben[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya modem'den olabilecegini bende dusundum ama, sanmiyorum. cunku sendede oluyormus bak. boyle giderse kapattiricam ben kabloyu. zaten is gucten vakit bulamiyorum pc basina oturmaya.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 senin daha kötü ya benim gene iyi bizimkiler kullanıyo sadece ben yaırn gidiyom ankaraya koymaz bana da ben şunu düşünüyom kazara şu saatlerde de olsaydıda ben delirseydim o zaman ne olurdu.. deli ediyolar adamı ya ben özellikle adsle geçmiyorum kablo daha iyi diye ben öle dedikçe bi yerinden bişeyler yapmaya çalışıyolar[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 olay sundan kaynaklaniyor bence, simdi bunlar herkesi 128 yaptilarya, ee kullananda artti 128'i daha cok yuk bindi, zirt pirt sorun cikiyor simdi yogunluktan.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 GENE GİTTİ delircem[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ben 2senedır kullanıorum ama kablo net daha koptugunu 1 kere gordum 2 senede oda bakım yapılıyordu Senınkı Ultra Tv mı ne benımkı Ultra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya bende 3 yıldır kullanıyom daha bu haftalarda ilkkez oluyo. tüktelekom benimki[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 benımkı ultra ayrıca bu hafta ılk oluosa bişey dıyemem gunahını almak ıstemem olabılır turktelekoma telefon ac benımde 2aydır pc de sorun var abı PC Inmı var sorun bıtmezzzzzz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bende böyle bir problem yok UltraTV kullanıyorum. Servise telefon açıp durumu bildirin eğer bir sorun görünmüyor derlerse ve bu sorun devam ederse ADSL'i düşün derim.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Kopmanın sebebi %90 sinyalin zayıf gelmesi. Bilmiyorum sizin apartmana kablotv kaç yılında geldi?? Eğer hakkaten bayadır warsa yükselticinin yeni modeliyle değiştirilmesi gerekir. Bunu kablo nete tel açıp durumu anlatarak halledebilirsin. Gelip yenisiyle değiştirceklerdir.[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sorun bi kaç haftadır var ve genellikle hep bu saatlerde oluyo[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Tamam işte ara bi konuş. Senin dedin tarzda bişey benim de başıma geldi. Ne zaman geldiler yeni yukseltici taktılar bi sorun kalmadı kaç aydır hiç kesilmedi.[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar