Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablonetin sürekli kopması

wildpervert

Öne çıkan mesajlar

Gece 3-4 ten sonra denk geliyo daha çok. Normal bilgisyar açık bişey yapmazken tv falan izlerken mesela bişey yok. geliyorum takılıyorum normal, ortalama bi kaç iexplore açık bide msn açık. dün mesela bide dl var. kablomodemin cable direk sönüyo data yanıp sönmeye başlıyo, netim kesilmiş gibi. fişini çıkarıp takıyorum. düzeliyo. ama olayın boku çıkıyo
dün mesela 10 dakkada bir kesilde nerdeyse 6-7 kere onla uğraştım sonra elektrikler gitti gerçi gitmese hala devam etcekti. 10mb dl yapana kadar 8 kere gidip geldi hep baştan kastım..
sözün kısası ne düşünüyorsunuz?[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

ya bendede oluyor o olay, ama bugun olmadi mesela, kafam bozulmaya basladi, acip telekom'u en sonunda ana baci sovucem. paramizla rezil oluyoruz. kapattiricam kabloyuda o olacak, yararlanamadiktan sonra 50 kagit niye bayilayim ayda?[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
Sosyal ağlarda paylaş

ya modem'den olabilecegini bende dusundum ama, sanmiyorum. cunku sendede oluyormus bak. boyle giderse kapattiricam ben kabloyu. zaten is gucten vakit bulamiyorum pc basina oturmaya.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
Sosyal ağlarda paylaş

senin daha kötü ya benim gene iyi bizimkiler kullanıyo sadece ben yaırn gidiyom ankaraya koymaz bana da ben şunu düşünüyom kazara şu saatlerde de olsaydıda ben delirseydim o zaman ne olurdu..
deli ediyolar adamı ya ben özellikle adsle geçmiyorum kablo daha iyi diye ben öle dedikçe bi yerinden bişeyler yapmaya çalışıyolar[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

Bende böyle bir problem yok UltraTV kullanıyorum. Servise telefon açıp durumu bildirin eğer bir sorun görünmüyor derlerse ve bu sorun devam ederse ADSL'i düşün derim.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...