Pestilence Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 3 Savannah Lions 3 Isamaru Hound of Konda 3 Glorious Anthem 2 Rude Awakening 1 Nezumi Shortfang 3 D.Cloud daha aklıma gelirse eklerim... bu kartlar elinizde varsa görüşelim... [Bu mesaj Pestilence tarafından 03 Şubat 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Pestilence tarafından 03 Şubat 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 3 savannah lions, 1 glorious anthem var... msn var mi?[signature][hline]acilis eli: mox sapphire brainstorm forbidden orchard force of will oath of druids strip mine impulse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 2 tane de death cloud varmis, simdi baktim...[signature][hline]acilis eli: mox sapphire brainstorm forbidden orchard force of will oath of druids strip mine impulse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 usta benim msn i veriim istersen ben pesti nin ortağıyım benle konuşursun .... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kartlarin hepsi ayni anda foilleride mevcut hangileriyle ilgilenirseniz bana mesaj atin lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 foillerine gerek tokta usta biz istanbuldaız yani nasıl hallederiz sen onu söyle senin aradıın bişey varmı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 son olarak istediğimiz kartların listesi şöyledir: 3 Savannah Lions (Lütfen en eski 4th edition olsun) 2 Isamaru Hound of Konda 1 Eight-and-a-Half-Tails 3 Glorious Anthem 2 Samurai of the Pale Curtain 1 Otherworldly Journey 1 Bribery şeklindedir, trade dışında öneri getirmezseniz sevinirim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrathchild Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bribery ve eight-and-a-half-tails var ama izmir deyim nası trade yapabiliriz[signature][hline]"Nothing can stop the power of life-- not even death." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 izmir deysen pek olmaz gibime gelio anca 20 sindeki turnuvaya geliceksen halledebiliriz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Arkadaşlar en son durum itibari ile 3 Savannah Lions 1 Eight-and-a-Half-Tails 3 Glorious Anthem kartlarını hala aramaktayız, olan arkadaşlar burdan da veya [email protected] msn adresinden benle kontak kurabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kartlari turkiyede bi hesaba yatirip dekontunu yollayabilirsen kargo ile yollayabilirim yok beklerim dersen burdan giden biriyle yollayabilirim yok iyice beklerim dersen gelirken ben getiririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 usta valla kartlar 20 şubata kadar bulursak buluruz sonrasında pek lazım olcaını zannetmiorum. Arkadaşın WW krizi tuttu da illa ben onu oynıcam diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lazlow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 2X Savannah Lions 2X Eight and A Half Tails 3X G. Anthem Elimde mevcut Trade edebilirim Her pazar Gerekli Şeylere gidiyorum[signature][hline]"there's no vestige of a beginning, no prospect of an end" (Hutton, 1795) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tmm aydın senin geldiğini biliyoruz zaten sağol.... :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar