screamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bu sefer Bir Kore yapımı korku filmiyle karşı karşıyayız. 21 Ocak da Türkiye de vizyona girecek. Kaynak[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya girmedi mi hala bu film vizyona? göremiyorum ben hiç bir yerde, afişlerini görüp izleyesim gelmişti bekliyodum..(bitmiş olabilir mi..)[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Hm. İnşallah iyi çıkar.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sadece iki sinemeda girdi. biri kadıköyde biri beyoğlunda[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Zaten Uzakdoğu filmleri hep tek tük sinemalarda giriyor vizyona, kıl oluyorum..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 korku/gerilim filmlerini her türlü severim hemen giderim çıksında bi.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Spidee, 07 Şubat 2005 01:02 tarihinde demiş ki: Zaten Uzakdoğu filmleri hep tek tük sinemalarda giriyor vizyona, kıl oluyorum.. ewt, üstelik uzakdoğu sineması hollywooddan çok daha iyi olmasına rağmen[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bu arada gösterim 21 ocak yazıyorda, net bilen varmı gösterim tarihini ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ewt 21 ocak[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: faint, 07 Şubat 2005 01:04 tarihinde demiş ki: ewt, üstelik uzakdoğu sineması hollywooddan çok daha iyi olmasına rağmen ya hepsi için söyleyemiceim ama korku / gerilim konusunda uzakdoğu filmlerinde klişeleşmiş sahneler oluyo.. ben the grudge ı izledim geçenlerde, karanlık sular diye daha eski bir filmle resmen aynı diyebileceğim sahneler vardı; küvetten korkunç şeyler çıkması, saçlar falan.. yine de insan ürpererek izliyo.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sonuçta orda da taklitten kaçınmayanlar var ama genel olarak çok daha iyi. hollywoodun boş filmleri insanı boğarken, tam japonlar çok sanatsal filmler çekebiliyolar. (bebekler mesela)[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 garez çok vasat bi filmdi. bide bilmem kaç milyon dolarla çekilmiş.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 mayıstan beri hollywood filmi olarak sadece i,robot ve talihsiz serüvenlere gittim. bişey diyemem[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır [Bu mesaj faint tarafından 07 Şubat 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 konusu baya ilginç ve eleştirmenler de beğenmişler bildiğim kadarıyla. kadıköye ilk gidişimde mutlaka izlicem filmi[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shame Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kadıköy de tek seans var 19.15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Hmm 19.15 fena bir seans değil aslında =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 popüler olmayana şans tanınmıyor maalesef =/[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya nerde kadıköyde gerçekten..görmüş olmam gerekirdi eğer 21 ocaktan beri gösterimdeyse..[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shame Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kadıköy hollywood da oynuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: faint, 07 Şubat 2005 01:30 tarihinde demiş ki: popüler olmayana şans tanınmıyor maalesef =/ :tup:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar