Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Ankara][restoran-bar] Kitir


Dojorel

Öne çıkan mesajlar

Guzel muzik caliniyor. gunun her saati acik. ama asil bomba kitir'in kokorec'idir ki gecenin ilerleyen saatlerinde midesi kazinan insan icin tadina doyum olmayan bisiydir. yine tek sorun talebe gore kucuk bir yer olmasi. yogun saatlerde iceride oturmak hayalden oteye gecemeyen bir fantazidir. ama ben kokorecimi alir giderim derseniz, kapidan alir yiye yiye gidersiniz tabiki. iceride midye dolma, kumpir vs bulunur. yer icer keyfinize bakarsiniz. en sevdigim tunali mekanlarindan biridir. bira fiyatlari da yemek fiyatlari da uygundur, bir kat altindaki random'a kiyasla =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Babalarımızın birçok anısını taşıyor kıtır galiba :) Eskiden Ankara'da gidilesi yegane yerdi. Şimdi hizmet biraz bozulmuş birası da eskisi gibi değil. Ama hala Kıtır dan kokoreç koko koko :p olayı yapmak hoş[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kıtır da gece dışarı çıkmadan önce gidilip içilecek biyer yada gece çıktığında sabaha karşı gidilip yemek yenilip içkinin birayla cilası yapılacak bi mekan :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hürriyet'in yaptığı 'En İyi 10 Kokoreççi' listesine de girmişliği vardır; hakkında çıkan yazı şöyledir:
"KITIR PİLİÇ

Malzeme Adana'dan geliyor

Ankara Tunalı Hilmi Caddesi'nde 27 yıldır hizmet veriyor. Domatesli-biberli özel hazırlanan kokoreçin ustası Muzaffer Şahin, Kıtır'ın sahibi ise M. Tuğrul İslam. Müşterileri öğrencilerden oluşuyor. İçkili lokanta tarzında hizmet veriyor. Kokoreç, Adana'dan özel olarak getirilen malzemeyle yapılıyor. Kokoreçte iddialı olan Kıtır'da kumpir, tavuk, tavuk dolma, kıtır piliç, günlük sebze yemekleri, midye dolma ve tava da var. Kokoreçin porsiyonu 4 milyon lira, yarım ekmek arası isterseniz 3.5 milyon lira ödüyorsunuz. Tel: (312) 426 01 37"[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies

[Bu mesaj Loras tarafından 23 Ocak 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden kıtır ın biraz aşağısında ara sokakda şampiyon kokoreç vardı en kral ı o idi bence şimdi istanbula taşındım ordada hala izindeyim şampiyonun kurtulamadı anlıycağınız elimden :)[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Ankara kokoreçi ayrı bir taddır. Kömürde pişer ve bıçakla çekilir. İstanbul'da Ankara Kokoreci tarzı kokoreç bulmak zordur. Ama tabii İstanbul kokoreçinin de tadı başkadır.

Neyse, Profesör gerçekten çok iyi bir kokoreççidir Kıtır'ın da yenicekse kokoreçi yenir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...