Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Guzel muzik caliniyor. gunun her saati acik. ama asil bomba kitir'in kokorec'idir ki gecenin ilerleyen saatlerinde midesi kazinan insan icin tadina doyum olmayan bisiydir. yine tek sorun talebe gore kucuk bir yer olmasi. yogun saatlerde iceride oturmak hayalden oteye gecemeyen bir fantazidir. ama ben kokorecimi alir giderim derseniz, kapidan alir yiye yiye gidersiniz tabiki. iceride midye dolma, kumpir vs bulunur. yer icer keyfinize bakarsiniz. en sevdigim tunali mekanlarindan biridir. bira fiyatlari da yemek fiyatlari da uygundur, bir kat altindaki random'a kiyasla =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kokoreç = kıtır şiddetle tavsiye edilir bilmeyenlere[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 lise günlerimizi geçirdiğimiz yerlerden biri. şimdi ne durumda bilmiyorum vallahi.ama eskiden sık sık giderdik.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bira,kokoreç,bira,midye dolma,bira/kumpir,bira ve harika müzik...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Babalarımızın birçok anısını taşıyor kıtır galiba :) Eskiden Ankara'da gidilesi yegane yerdi. Şimdi hizmet biraz bozulmuş birası da eskisi gibi değil. Ama hala Kıtır dan kokoreç koko koko :p olayı yapmak hoş[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Kıtır da gece dışarı çıkmadan önce gidilip içilecek biyer yada gece çıktığında sabaha karşı gidilip yemek yenilip içkinin birayla cilası yapılacak bi mekan :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hürriyet'in yaptığı 'En İyi 10 Kokoreççi' listesine de girmişliği vardır; hakkında çıkan yazı şöyledir: "KITIR PİLİÇ Malzeme Adana'dan geliyor Ankara Tunalı Hilmi Caddesi'nde 27 yıldır hizmet veriyor. Domatesli-biberli özel hazırlanan kokoreçin ustası Muzaffer Şahin, Kıtır'ın sahibi ise M. Tuğrul İslam. Müşterileri öğrencilerden oluşuyor. İçkili lokanta tarzında hizmet veriyor. Kokoreç, Adana'dan özel olarak getirilen malzemeyle yapılıyor. Kokoreçte iddialı olan Kıtır'da kumpir, tavuk, tavuk dolma, kıtır piliç, günlük sebze yemekleri, midye dolma ve tava da var. Kokoreçin porsiyonu 4 milyon lira, yarım ekmek arası isterseniz 3.5 milyon lira ödüyorsunuz. Tel: (312) 426 01 37"[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies [Bu mesaj Loras tarafından 23 Ocak 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sophie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 çok iiidir mekana göre fiyatlar çokk ii kumpirr süper sürekli gelen bi $i$ko bi hatun varrr beni benden aliyo her gitinizde görebilirsiniz zaten direk tanIrsInIz göze batIooo bira 3 buçuk tu sanIrIm müzik falan da çok iidir gidin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marLa_siNgeR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 o hatunu bende gördüm sanırım sütyeni fln gözüküodu her yerden dövmelerimi göstercem die açmış=) kokoreç süperdir bira ile birlikte ucuz ayrıca gidin yiyin derim..[signature][hline]tHis is yOur Life anD iT's eNding onE minUte at a tiMe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bira biraz pahalı aslında.[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 kitirin kokereci ve kumpiri irenctir ona guzle diyen kokerec yememis demektir ha muzik ortam gayet guzel bise diyemem hastasiyiz orasi ayri[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ankarada kokorec yiyecekseniz çitlikte yiyin derim..[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 konu biraz sapmış ama kıtırınkiyle çiftliğin kokosunun bi farkı yoktur.yencekse şampiyonda yenilir koko.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 şampiyon neresi ya!! ben bilmiyom orayı.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Kıtır ın Kumpiri de cok guseldir malzeme kıtlığı vardı ama tereyağından ve kaşarındanmmıdır bilinmez insanın parmaklarını yiyesi gelir =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 kıtırda kumpir yenmez;) yencekse pinkde yenir..yada ortaköyde tabi istanbula kumpir için giden bi deli benim....[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Eskiden kıtır ın biraz aşağısında ara sokakda şampiyon kokoreç vardı en kral ı o idi bence şimdi istanbula taşındım ordada hala izindeyim şampiyonun kurtulamadı anlıycağınız elimden :)[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Sakaryada "Profesör" var onun üstüne kokoreçci tanımıyorum Ankarada. Nefret ettiğim kokoreçe beni aşık eden yerdir. Yolunuz o taraflara düşerse kesin gidin derim. Mithatpaşa'nın Kızılaya doğru bir alt paralelinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ankara kokoreçi ayrı bir taddır. Kömürde pişer ve bıçakla çekilir. İstanbul'da Ankara Kokoreci tarzı kokoreç bulmak zordur. Ama tabii İstanbul kokoreçinin de tadı başkadır. Neyse, Profesör gerçekten çok iyi bir kokoreççidir Kıtır'ın da yenicekse kokoreçi yenir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 canımda kıtır'ın kokoreçini çekti gece gece =][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar