Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Su anda oyuyorum Justice'da ve adım Melinan bir scrapper ım vede herkesden yardım bekliyorum oyunu öğreticek ve beni bilgilendirecek.[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Keyzar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Birisini bulamadıysan bizden saat 1 yada 2 gibi girerim ben burada olursan.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben oyundayim bena tell at adım Melinan[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Öne çıkan mesajlar