raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ewt retail yaklasıor sımdıden serverı belirlesek bi sekilde (malum ısımlerı bılemıoruz ama bilmem kacıncı pvp serverı diye.. yine hep beraber olsak)
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 retail cıktıgında sayıyla olmazki hepsinin ismi olur o yüzden acılınca karar vereşim bence.
theCio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Açılınca konuşup yaparız o işi[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Evet baştan belirleyekte pişman olmayalım sonra. AVA'ya falanda duyururuz.[signature][hline]wow.forumu.com
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben de gelebilirim belki[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sayarız EN PVP serverlarını assa doru sonra derız ki su server kesın cıkınca ısmı cıkar. ben ilk 10a cok yakın olmaması taraftarıyım ilk gunler millet cok yuklenıo[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance?
Apache Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yabancı güçlü guildler hangi serverda oynuyorsa,orada oynamak tercihimdir benim.[signature][hline]shinsetsu desu..
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Warsong =)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 isme gore siralaninca 17. pvp en server[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 retail ne demek[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage.
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 11 subatta cikacak beta olmayan gercek oyun yani oyun retail le baslicak[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Head Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 niye retail yani. official game felan niye denmiyo da retail[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage.
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 up[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance?
Öne çıkan mesajlar