devilmycry Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 çok çok temiz sıfırdan farksız ps2 mi satıyorum almanyadan yeni çıkan ince slim kasa ps2 geldi hediye olarak bu makineyi de satayım dedim 2.5 - 3 ay oldu alalı çok fazlada oynanmadı 10 belki 15 defa açıldı makine sıfır gibi yani özellikleri yazıyorum 50004 serisi ( bu serinin özelliği yazılabilir dvd leri okur ve cihaz sessiz çalışır ) mesih 2 pro cipli ( tek tıkla oyun ve film sorunsuz çalışır ) 2 adet orjinal dual shock 2 1 adet orjinal 8 mb memory card 5 tane dvd kopya oyun fiyat : bu halde 350 milyon istiyorum fiyat 2: eğer 2. joistiği almazsanız ( bende yeni aldığım makinede kullanırım) 320 milyon olur not:takas ve fiyatlarda indirim düşünmüyorum YER : İSTANBUL - BAHCELİEVLER makineyi deneyerek alabilirsiniz piyasada 2-3 yıllık makineleri bu fiyatın üstünde satıyorlar bu yüzden pazarlık teklif etmeyin lütfen saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 fiyat çok iyi ya..para olsa hemen yani[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ps2 yi satip ps2 mi alacaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilmycry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ankara'da olsaydım bakardık.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 neden ps2 alacaksan ps2 yi satiyosun anlamadim açıklama yaparsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilmycry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 peki sen neden soruyorsun ps2 yi satıp ps2 mi alacaksın diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 neden sorabilirim sence almayi düşündüyüm için olabilirmi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hmm güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 [Bu mesaj onlyreal tarafından 07 Şubat 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar