Neron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Abi öldüm kafayı yedim intaar etcem :) .Bu pazar keyfinin kördüğüm dizisi beni öldürcek.Bu kadar mı yapmacık olur ya.uahua öldüm resmen.Hele o dikbaş süleyman yokmu :D bittim ya resmen[signature][hline]Yalan olduk... Bir zamanlar kraldı.. Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya asil orda bi adam var boyle hayvan gibi bişey boyle heceleye heceleye konuşuyo ben ona hastayim ya .. SE Nİ OL DU RU CEM ![signature][hline]laylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kansız ferit ne?[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 pazar keyfi'ni izlemeye 1 saniye bile tahamül edemiyorum.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben de hele bı salak spıker çıkıo yorumluo bişiler deliriorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: faint, 06 Şubat 2005 22:43 tarihinde demiş ki: kansız ferit ne? valla o ne:-?[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Tehdit ediodu Kansız dediler.Ama En babası dikbaş süleyman[signature][hline]Yalan olduk... Bir zamanlar kraldı.. Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 İzlemiyorum, birşey kaçırmıyorum, hatta kazandığıma inanıyorum.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ne bu ben izlemedim :([signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bi kere rastgeldım ızledım aniden kendimi cama doru itesim geldi. bu ne ya 5 yasındakı cocuk yapsa daha gusel bısey olur daha bı actıon pokemon dıgımon falan yaparlar daha gusel olur...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 lol ya[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: faint, 06 Şubat 2005 22:43 tarihinde demiş ki: kansız ferit ne? [signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: faint, 06 Şubat 2005 23:48 tarihinde demiş ki: said: faint, 06 Şubat 2005 22:43 tarihinde demiş ki: kansız ferit ne? aynı şeyi neden iki kere dedın kı onu anlamadım.post kasıyon desem şimdi gunahını almıyım. kansız ferit sohw tv de pazar keyfi adlı bombalanması gereken salakların abonesi oldugu bir programın içinde gecen mini dizideki şantajcı bi lavuun teki. (lan többe o gun baya bı kım kımdır anlamışım nasıl izlemişim ben o bolumu ya) *!ellerini gözlerini siler*[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 iki sordum çünkü kimse yanıtlamamıştı...[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kımse cevap vermese kac kere daha sorcaktın Allahın hakkı tür dimi[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 cevap yazmasam, kasten yazmadı olacak. cevap yazsam, bu saçmalık devam edecek.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bide milyonları ekrana bağlıo demez mi :D[signature][hline]Yalan olduk... Bir zamanlar kraldı.. Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: faint, 07 Şubat 2005 00:04 tarihinde demiş ki: cevap yazmasam, kasten yazmadı olacak. cevap yazsam, bu saçmalık devam edecek. euheue gece gece sınırlenme şaka yapyıoz heralde senı kaale almasam zaen cevap yazmazdım ;) şaka yani alınma ...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bunu beyaz bayrak olarak kabul ediyorum XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar