monoscope Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Merhaba, Nikah işlemleri 10 seneden eski kimlikleri kabul etmediğinden dolayı kimliğimi yenilemek durumunda kalıyorum. Kafamda şu soru oluştu şimdi ben yarın gittiğimde bana elektronik kimlik al mı diyecekler yoksa eski usül kimlik mi verecekler. Her türlü 6 ay sonra yeniden kimliğimi yenileyeceğim evlendiğimden dolayı ama hangisi iyi olur karar veremedim. İşler çokta uzasın istemiyorum ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 tüm türkiye'de başladığı için yeni kimlik kartlarından verirler. https://ekimlikrandevu.nvi.gov.tr/Pages/homepage.aspx burdan randevu alıyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Randevu bile alınmıyor önümüzdeki günlerde yer yok :( , neyse ben yarın bi nüfus müdürlüğüne gideyim eski usül bir süre daha devam eder gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar