SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Arkadaşlar ben bilgisayarıma 1 gün önce format attım ve yeniden yükledim ama bilg. açıldığında akşam bir şey dikkatimi çekti. hdd ışığı devamlı olarak yanıp sönüyor ve task managerdan baktığımda System Idle Process cpu usage 97 olarak gözüküyor bu normalmi yoksa bir sorunmu var ışık 2 saniyede bir yanıp sönüyor. Yardım ederseniz sevinirim[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 system idle process hep olan birseydir. ve cpu kullanımını deil de aslında tam tersini göstermekte.. yani hiçbirsey yapmıosan genelde %99 olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 zamanlanmış görevlerin olablr veya bilg giren virüs veya solucancıklar iş yapıyor olablr ama sen daha yeni format attım diyorsun ozmn normal bişeydir.sen en iyisi performansa bak yani işlemcinin nekdrı ram in ne kadrı kullanlıyor..ondan sonra msj ay anlarız ..genelde makina boşken yani iş yapmıorsan yüzde 1 cpu ve 150 mb ram kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 cpu uasege 2-7 arası değişiyo ememroy usage 199mb[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bilgisayar kendi halinde dururken CPU Usage %2-8 arası olur.. Durduk yere %97'e çıkıyorsa muhtemelen virüs veya spyware girmiştir bir şekilde, Microsoft'un kendi sitesinde yeni bir virüs tarama programı olacaktı küçük, bütün virüs ve spywareleri siliyor, kullanışlı bir program, tavsiye ederim..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yaf adam idle process demiş %97 demiş, normal cpu usage dememiş ki..ben mi yanlıs anladım siz mi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar