Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Evet daha yeni başladım oyuna ve takıldım =) Bana eğitim veren asian yawrı öldü bi örümcük kaçmaya başladı onu takip ettim bi limana geldim gemi var her tarafda bir botun üstünde de bi voodoo ritual buldum to awaken the queen of the underworld... eh queen of the underworld de pek sevimli bi yengemiz görseniz, boyunuzun 5, 6 katı bir şey, bloodrayne bile zıplayarak boyuna yetişemiyor... Bu yaratığın bacakları kesiorum hala takip edio dinamit atıorum gücü gitmio nası öldürecem bilen var mı?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 blood rage açıp dogrican işte...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: Grudge, 12 May 2003 00:16 tarihinde demiş ki: blood rage açıp dogrican işte...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Doğranmak bilmiyor ki abi. Zaten savaştığım ortam küçük adacıklar ve gemilerden oluşuyor, gemilere çıktığım anda gemiyi paramparça ediyor, iki saniyede bir örümcük doğuruyo yeni, resmen yaratıkların çıktığı yer kaydırağa dönmüş löp löp atlıyorlar içerden :P silahlar da hemen bitiyo, gelen yok mu oralara ya???[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 abicim bitirdim ben oyunu blood rage diyorum bi de ufaklara karışma gir altına karnına doğru kes rage le...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Peki denerim birazdan, arada güzel kombolar var mı double bladele yapabileceğim güzel hareket vs. etkili?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ne kombosu yaw? tıklıyosun vuruyo işte sırayla öğrendiği hareketleri...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Soradan ilerledikçe örenicen hareketleri.. Sen ilk boss u geç bi hele :P[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Geçtim sonunda canım çıksa da. Aynı yerde takılanlar da geçebilsin diye yazayım çözümünü: Yaratığın bacaklarına saldırın bir bacağı koptu mu yere oturuyor o anda minimix reklamındaki çocukların renkli ineklere saldırışı edasıyla yaratığın göbüğüne saldırın. Bu şekilde öldürün. Normalde 30 kere kasıp geçemediğim bu boss bu taktikle gucumu yarısına indiremedi.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 heh son bossta baya bi eğleneceksin :)[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Valla Nazi's wanna play sesi gelip etrafı omur iliği fırlayan naziler bastığından beri tırsa tırsa oynuyorum :P Ne güzel insan öldürüyordum ne gerek var yaratığa ya :D[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 euhe kasap die mi ne öyle bir nazi var kadın ona hasta oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Evet butcheress'ı ben de yeni öldürdüm şimdi de mining facilitydeki iki yaratığa bozuldum öldürdüler bir kere ehehe. Ya o butcheress insan mı ya nasıl olur benim bloodrage saldırılarımı savuşturuyor ne biçim insan o ya havada patı pıtı taklalar atıyordu ehehe düğmeye basarken aldım kafasını ama :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 yok diyo ya ben nightqueen mi ne onun soyundan geliyorum vampir gibi bişey yani oda... en iyi ihtimalle nazilerin human enhancement projectinin bi ürünü[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ama hafiften de uyuz oldum olmasına ha. Hep nazilerde patlıyor kardeşim nedir bu :P Hiç Amerika'da böyle araştırmalar yürütülmez zaten, yürütülse de kanun dışı yapılır U.S. government her zaman adalet için çalışıyor :P Neyse politikaya kaçacak ama asıl uyuz olma nedenim heralde çok klişeleşmiş bir konu olması yane naziler yaratık oldu höheha öldürelim[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Ehem bende takıldım simdi en sona kadar geldim Beliar i öldürmem lazım herif durmadan büyüyor bunu öldürme taktigi varmidir yoksa allahina dalacak mıyım? oynamıs ta bitirmis biri yardım ederse sevinirim[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ahah ben takip kısmını yapamadm dah :p suya düşüp duruorm ahah kasmayp freelancer a başladm aynı anda bakalm nolcek[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar