godzilla112 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Milli sporlarımızdan soldat'ın Konya'da şubesini açmış klanını kurmuş bulunmaktayız tüm paticiğe hayırlı uğurlu olsun..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L insight, bi tarihte demiş ki: veyada madalya alınca madalyamı takıyolar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Hayırlı uğurlu olsun;) (bir de şiir yazdım;içimden geldi) S eni bir kış sabahı tanıdım seni O sıcak yürekli askerlerinle ısıttın içimi L AN parti yapmak istemiştim D eli gibi A ma cross kablom kısa geldi... T anrım...O ne ızdıraptı.. Teşekkürler...İyi akşamlar...[signature][hline]--------------------------------------------------- Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Biz geldik uleeynnn. Dağıtıcaz ortalığı[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar