Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de ki siparisler...IPTAL

Arnis

Öne çıkan mesajlar

ya bi sn ben weblebiye baktım adamların sadece stockta kalmamış fakat ön sipariş verenlerin gönderileceği söyleniyor , bu başlık uydurma bi başlık mı ? varsa kesin bi açıklama yazı link verebilirmisiniz ? ( getirmeyeceğiz diye haber verdiyseler sitelerinde böyle bi yazı göremedim ben)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

Karanlıga lanet edecegine bir mum yak demişler.Ingilizceye hakim bir arkadaş güzel bir kınama metini hazirlasa ve bu metni blizzard'a gondersek oyunu yurt dışından alan arkadaşlarda gönderse belki bir şekilde blizzard'ı haberdar edebiliriz.Yok olmaz filan demeyin biliyorsunuz "gavur" diye hitap ettiğimiz insanlar işlerini çok sıkıya alıyorlar.Tahminen 50-100(çok tahminen) kişi kadar bir rakama ulaşırız buda blizzard'ı sinirlendirmeye yeter bence.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM-Newbie, 04 Şubat 2005 15:03 tarihinde demiş ki:
ya bi sn ben weblebiye baktım adamların sadece stockta kalmamış fakat ön sipariş verenlerin gönderileceği söyleniyor , bu başlık uydurma bi başlık mı ? varsa kesin bi açıklama yazı link verebilirmisiniz ? ( getirmeyeceğiz diye haber verdiyseler sitelerinde böyle bi yazı göremedim ben)

Bizzat ben görüstüm 2 kere, uydurma basligin burada ne isi var, stokta kalmadigini görünce merak ettim aradim onlarda gayet dürüst bir sekilde dün aksam esenle yaptiklari görüsmeyi anlattilar hatta isterseniz siparisi iptal ettirmeyin biz kendi imkanlarimizla nasil getirtiriz onun arastirmasini yapiyoruz dediler ben beklemek istemedigimden sendit'den verdim siparisi sende Weblebiyi arayabilirsin hatta adam cok üzgün bir sekilde resmen iflas ettik o kadarda siparis vardi falan dedi...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence fazla ve gereksiz yere tartışıldı artık bu konu. Gözünüzü kapatıp bir yerden vereceksinzi işte. Avatürkü bekle diyen insanlar, avatürk'ün getirememe ihtimali karşısında mahçup duruma düşmek istemezler, ya da sendit 'ten alın diyenler için, paketlerde gümrükte problem çıkarsa falan.. Bu yüzden mümkün olduğunda kendiniz karar verin.

Ben sendit.com dan verdim.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
of different places, just write a Unix operating system.
-- Linus Torvalds

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Sosyal ağlarda paylaş

Evet arkadaslar demın avaturk ıle konusdum onlarda oyunu esenden aldıkları soyledıler ve oyunun ıptal olayının daha kendılerenı yansımadıgını soyledılar ama yanı sux her zamankı gıbı esen ellerımızde patlatdı oyunu ha weblebı ha avaturk ıkısıde aynı oyun tc yok artık sıparıde avaturkden vermısdık oda patladı sendıtde bıtmıs nay nay olduk[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM-Newbie, 04 Şubat 2005 16:13 tarihinde demiş ki:
lol patlamış gibi avaturk forumlarına girdim bi admin ile user'ın dialogu :)

http://www.avaturk.net/forum/vie.php?id=57509

o mesajda bir anlaşmazlık söz konusu
forum başlığı wow ve hl2 olduğu için admin arkadaş hl2 den bahsedildiğini zannediyor öteki arkadaş wowdan bahsediyor
sonuç olarak o forumdaki admin arkadaşın da şu anki durumla ilgili bir bilgisi yok
henüz resmi bir açıklama yok sonuç olarak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...