jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 neyse ki sendit den sıparıs ettım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 weblebi den sipariş verdim işşallah sorun cıkmaz gelir[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 harrammı ulan bize uodan baska oyun oynamak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya böyle kredi kartı eho meho diyen gencler her ay verilecek olan parayı nasıl verecek?[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Suan weblebiyi iptal ettim sendit den siparisi verdim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Head, 04 Şubat 2005 13:26 tarihinde demiş ki: ya böyle kredi kartı eho meho diyen gencler her ay verilecek olan parayı nasıl verecek? oyunu aldıktan sonra aylık odemyi yapması kolay onemli oyunu almak ki turkiyede bunu yapmak imkansız gibi esen elektronik varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ava hala getirecem diye direniyor ?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ava esen den farkli bi firma cogu oyunu da kendisi getiriyo ama bilmiyorum yani getirirler mi getirmezler mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 avaturk kendi çabaları ile getirmesi olabilir ama buray 921831209 kez yazdım esen no1 ahahah abi geçmişten bir bildiklerimiz varki yazdık yazık oldu valla o kadar insan zaman kaybetti şimdi neyse ilerki günlerde herşey netleşir.[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya bi sn ben weblebiye baktım adamların sadece stockta kalmamış fakat ön sipariş verenlerin gönderileceği söyleniyor , bu başlık uydurma bi başlık mı ? varsa kesin bi açıklama yazı link verebilirmisiniz ? ( getirmeyeceğiz diye haber verdiyseler sitelerinde böyle bi yazı göremedim ben)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Karanlıga lanet edecegine bir mum yak demişler.Ingilizceye hakim bir arkadaş güzel bir kınama metini hazirlasa ve bu metni blizzard'a gondersek oyunu yurt dışından alan arkadaşlarda gönderse belki bir şekilde blizzard'ı haberdar edebiliriz.Yok olmaz filan demeyin biliyorsunuz "gavur" diye hitap ettiğimiz insanlar işlerini çok sıkıya alıyorlar.Tahminen 50-100(çok tahminen) kişi kadar bir rakama ulaşırız buda blizzard'ı sinirlendirmeye yeter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Tamam da niye bold ?[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 beyler ne yapalim send it ten mi siparis verelim yoksa avaturk u mu bekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: GM-Newbie, 04 Şubat 2005 15:03 tarihinde demiş ki: ya bi sn ben weblebiye baktım adamların sadece stockta kalmamış fakat ön sipariş verenlerin gönderileceği söyleniyor , bu başlık uydurma bi başlık mı ? varsa kesin bi açıklama yazı link verebilirmisiniz ? ( getirmeyeceğiz diye haber verdiyseler sitelerinde böyle bi yazı göremedim ben) Bizzat ben görüstüm 2 kere, uydurma basligin burada ne isi var, stokta kalmadigini görünce merak ettim aradim onlarda gayet dürüst bir sekilde dün aksam esenle yaptiklari görüsmeyi anlattilar hatta isterseniz siparisi iptal ettirmeyin biz kendi imkanlarimizla nasil getirtiriz onun arastirmasini yapiyoruz dediler ben beklemek istemedigimden sendit'den verdim siparisi sende Weblebiyi arayabilirsin hatta adam cok üzgün bir sekilde resmen iflas ettik o kadarda siparis vardi falan dedi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bence fazla ve gereksiz yere tartışıldı artık bu konu. Gözünüzü kapatıp bir yerden vereceksinzi işte. Avatürkü bekle diyen insanlar, avatürk'ün getirememe ihtimali karşısında mahçup duruma düşmek istemezler, ya da sendit 'ten alın diyenler için, paketlerde gümrükte problem çıkarsa falan.. Bu yüzden mümkün olduğunda kendiniz karar verin. Ben sendit.com dan verdim.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Sendit'de kapanmis siparis artik veremezsiniz. Availability: This title is not available [signature][hline] [Bu mesaj arnis77 tarafından 04 Şubat 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yanliz artik send it ten veremeyiz cunku avilability pre order di simdi this title is not avilable yaziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 iste turkiyede yasayan bizlerin herzaman basina gelen bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Avaturk getireceğini söylüyor.Bakalım ne olacak[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Evet arkadaslar demın avaturk ıle konusdum onlarda oyunu esenden aldıkları soyledıler ve oyunun ıptal olayının daha kendılerenı yansımadıgını soyledılar ama yanı sux her zamankı gıbı esen ellerımızde patlatdı oyunu ha weblebı ha avaturk ıkısıde aynı oyun tc yok artık sıparıde avaturkden vermısdık oda patladı sendıtde bıtmıs nay nay olduk[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 avaturk un tek kusuru sallama tarihler soluyo 10 subat olur 20 subatta dagitilacak derler..20 olur belki martta dagitacaz derler guvenemiyorum ben avaturk e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 avaturkten vermiştim mail atıyorum biz yaparız geciktirmeyiz tarzı cevaplar geliyor.hadi bakalım patlamasınlarda son gün.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 lol patlamış gibi avaturk forumlarına girdim bi admin ile user'ın dialogu :) http://www.avaturk.net/forum/vie.php?id=57509[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 04 Şubat 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Gameloaded.co.uk den sipariş vermiştim adamlar yine yenilemişler sayfayı 11 inde diolar..Türk olupda türk sitelerine güvenemiceksek bitmişiz biz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuddusi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: GM-Newbie, 04 Şubat 2005 16:13 tarihinde demiş ki: lol patlamış gibi avaturk forumlarına girdim bi admin ile user'ın dialogu :) http://www.avaturk.net/forum/vie.php?id=57509 o mesajda bir anlaşmazlık söz konusu forum başlığı wow ve hl2 olduğu için admin arkadaş hl2 den bahsedildiğini zannediyor öteki arkadaş wowdan bahsediyor sonuç olarak o forumdaki admin arkadaşın da şu anki durumla ilgili bir bilgisi yok henüz resmi bir açıklama yok sonuç olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar