Gursu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arkadaşlar p4 3.0 1024 ddr ram radeon9800 pro bır makınam var herhangı bır oyundayken alt tab yapıp msn e dondugumde Öğeler bir sn ye yakın Birlikte Aç gibi gozukuyor ve refresh attıgında pc oto gecıor bu normalmi herhangı bır oyunda olması format attım geçmedı cok gıcık oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 refresh attıgında pc oto gecıor bu kısmı anlamadım. ne demek istedin?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Yanı Mesela Oyunda Alt + Tab yapıorum masa üstüne donuor Pc Masa Üstüne Bir Refresh Yapıor Yanı Bız Normalde Sağ Tuş Tıklayıp Yenıle Derız Ya Aynen O :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 pc oto geçiyor ne demek ?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ya OTo REFREŞ OTO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ha o oluyor ya. Normalde oyuna girerken senin masaüstün öyle kalıyor. al tab yaptığında önce eski görüntüyü görürsün sonra güncelliyor da bunu hissettirmeyecek kadar hızlı yapması lazım makinenin. senin sistemin ise iyi bayaa[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ama Hissettiror veya ben hissedıom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Cwp Atmadın Yanii ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bilemedim açıkçası. problemi tam kavrayamadım. refresh seni rahatsız mı edio :) işletim sistemi ne? xp?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Dynun, 05 Şubat 2005 20:16 tarihinde demiş ki: bilemedim açıkçası. problemi tam kavrayamadım. refresh seni rahatsız mı edio :) işletim sistemi ne? xp? Aynen Katılıorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 FORMAT AT DİCEM AMA 10 kez attım diyordun geçenlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yess atttm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar