Levent Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Arkadaşlar biraz önce direk telefonla aradım bu siteyi ve konuştum, telefondaki kişiye oynun 11 inde cıkıcagını ve benim orderımın "item awaiting dispetch"ten pending process e düştügünü soyledim, kontrol etti sorun yok dedi ama ekledi, oyun 11 inde degil 20 sinde cıkıcak diye bize bildirildi diye, sitenizde 11 inden yazıyor dedigimde bize gelen en son haber 20 sinde release olucagı yönünde dedi. şimdide order track yapmaya calıstıgımda şu mesajla karsılasıyorum; "Our records show that you have not yet placed an order under your account. When you have placed an order please come back here to check its status. Please contact our customer services if you require further assistance:" Yine aradım ben göruyorum siparişinizi merak etmeyin ayın 20 sinde elinize ulasıcaktır dedi arkadaş. Bakalım sonumuz ne olucak..[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- [Bu mesaj Levent tarafından 04 Şubat 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Kötüymüş cidden[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 abı sole olmus olabılır tam emın deılımde . elınıze tam gecme waktı ayın 20sı olabılırmı? [Bu mesaj Blinky tarafından 04 Şubat 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ya telefondaki adamın bir şeyden haberi yok ayın 20 si dedi yada gameloaded cidden yavaş, aslında siparişi iptal edip sendit.com dan vermeyi dusundum ama artık cok gec oldugunu ve yeterince oyun ellerine gelmesse acıkta kalıcagımdan korkuyorum..[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Blinky, 04 Şubat 2005 20:05 tarihinde demiş ki: abı sole olmus olabılır tam emın deılımde . elınıze tam gecme waktı ayın 20sı olabılırmı? Tabiki olabilir ama bu iyi olan senaryo, ki böyle bile olsa servera 9 gün gec giricem demektir :(.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 abı ona bakılırsa sendıt ten yatıran bızde bı sans 3 4 gun gec oynayabılırz.yanı bıze sadece oyunun dırek ordan cıkıs tarıhı werıldı.gerısı allah kerım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadTay Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Herkese slm.Bende gameloaded.co.uk e mesaj atmıştım ve bir kaç saat içinde cevap verdiler. "Thank you for your enquiry. Unfortunately, the information regarding the release date is incorrect. The manufacturers have changed the release date to TBA (To Be Announced). This means it is likely to be later than the 16th Feb. As soon as they confirm a new release date it will be posted online. Please accept our apologies for any inconvenience this may cause. Kind Regards, Loaded.com Customer Support Centre " Bu mesaj bana 04/02/2005 saat 20:00 itibarıyla gelmiştir.Şu an için sayfalarında oyun çıkmıştır diye bir ibare görmüştüm onu sordum.ve verdikleri cevap ilginçti.Çıkış tarihi belli değil diyorlar alla alla.Resmi sitede 11 şubat ta çıkıyor.Bunlar tam belli değil diyor.Eskiden sitede 16 şubat tarihi yazıyordu.Artık oda süpheli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hmm sanada boyle bir mesaj attıklarına göre, artık blizzardan resmi bir acıklama bekliycez, hadi hayırlısı.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Umarım retail 20 sidir. Benim game.net ten londra yollattığım arkadaşım şu an istanbulda ve 10 gün daha buradaymış... Tek kurtuluşum retailin sarkması :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 arkadaslar benım order tracking yapınca telefon numarası çıktı gameloaded dan onu mu aramam gerekior? off yeterli ingilizcemde yokki konusamam z.carım nabıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bir sorun olursa orayı arayın diyorlardır[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yani leventin yazdıgı sorun cıktı karsıma mail mi atsam ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya arkadaslar herkes le ayni gun baslamak bi avantaj degil dezavantajdir..dusunsenize bi gorevin yaratıgını kesmek icin sıra beklemenizi bi 1-5 arasi kasacaginiz yerde 1000 tane adamin olmasini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mail atmaya gerek yok, ben konustum adamla, gorunmuyo order dedim ben goruyorum merak etmeyin dedi, oyun cıkar cıkmaz yollanıcaktır dedi. Artık sözlerine guvenmek zorundayız umarım onlarda kazık atmaz.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Way, 04 Şubat 2005 22:09 tarihinde demiş ki: ya arkadaslar herkes le ayni gun baslamak bi avantaj degil dezavantajdir..dusunsenize bi gorevin yaratıgını kesmek icin sıra beklemenizi bi 1-5 arasi kasacaginiz yerde 1000 tane adamin olmasini.. Aslında olay aynı gün baslama merakı degil, (benim icin en azından) önemli olan en kısa zamanda oyna başlıyabilmek, sabrım kalmadı artık ondan.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 gerçekten ya bugun avacılara ve weblecılere üzüldük başımıza gelmesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Dear Erkin Kadri AKSOY, Thank you for your enquiry. There is not a problem with your order and as soon as World of Warcraft is released, we shall charge your card and as long as the authorisation is successful, we will despatch your order. We apologise for any inconvenience caused. Kind Regards, Loaded.com Customer Support Centre Bana gelen mail bu !!! adamlar sorun yok dio bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 dur ya ben de bi mail atayım adamlar. order track dedim siparişiniz yok dedi tırstım hemen arttım paticikten bu forum çıktı :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar