Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okullar açılıo..

The_

Öne çıkan mesajlar

Ya okullar açılıo :( öööööüüüüüğğğğğğğhhh(ağlama efekti)
Neler hissdiyosunuz :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!

asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin
ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

tek cwp
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
s[signature][hline]===>Cheester<===
Msn : [email protected]
Yavas konus,hızlı dusun
Cheester Nası Biri?
Sozlukte Cheester

Bamyaa

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 06 Şubat 2005 04:49 tarihinde demiş ki:
okula gidin okul kadar guzel bisi yok.. her an bi faaliyet her an bi olay cidden sıkıldım hergun ayni seyleri yapmaktan 1 ay da tatil yapılmaz ki ne bicim uni imis bu :)

abi sen ne diyon ya bi yerlerimz patladı dersleri düzeltecez diye!!okul nesi güzel??:-?

keşke üni.de olsam bir ay sonra okullar açılıyo liseye göre sonra her tatil daha fazldn oluyo.........offfff:(:([signature][hline]@nti_school and teacher!!ööüğğh....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ege1903, 06 Şubat 2005 04:52 tarihinde demiş ki:
said:
okula gidin okul kadar guzel bisi yok.. her an bi faaliyet her an bi olay cidden sıkıldım hergun ayni seyleri yapmaktan 1 ay da tatil yapılmaz ki ne bicim uni imis bu :)

abi sen ne diyon ya bi yerlerimz patladı dersleri düzeltecez diye!!okul nesi güzel??:-?

keşke üni.de olsam bir ay sonra okullar açılıyo liseye göre sonra her tatil daha fazldn oluyo.........offfff:(:(

lol sen bi uni e gelde gor odeviydi vizesiydi finaliydi gor bunlari sora 1 ay tatil az dersin..bu arada beni tatilimin 1 haftasi butunleme olayi yuzunden gitti eeheh :)bide bu kafayla uni e gidersen sana uni ilk doneminde gececegin ders sayisini soyluyorum 0! allahtan bende uni nin liseden daha zor oldugu cok kısa zamanda anladim 1 tane zayif not almak yetti walla :)

[Bu mesaj Way tarafından 06 Şubat 2005 05:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ege1903, 06 Şubat 2005 04:52 tarihinde demiş ki:
said:

keşke üni.de olsam bir ay sonra okullar açılıyo liseye göre sonra her tatil daha fazldn oluyo.........offfff:(:(
Biri arkadasi uyandirsin ve mesaji egitim bulumune tasirsa daha guzel durur bence.

[Bu mesaj riglous tarafından 06 Şubat 2005 05:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

okullar açılmıor boşuna heveslenmeyin:)
kar götürüyor etrafı, bu havada okullar açılacak demek büyük bir riski almak demektr
tabi bu hava akşam da devam ederse:)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...