The_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ya okullar açılıo :( öööööüüüüüğğğğğğğhhh(ağlama efekti) Neler hissdiyosunuz :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kar tatili olursa daha da guzel :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 uzun eşşek oynamak vardı şimdi[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sıkıntılı zamanların yaklastıgını hissediyorum.müneccimmiyim neyim ben alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Bıshop, 06 Şubat 2005 04:40 tarihinde demiş ki: uzun eşşek oynamak vardı şimdi sınıfta oynarken az hocalar yakalamadı :)[signature][hline]Yalan olduk... Bir zamanlar kraldı.. Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 tek cwp :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( s[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Rape.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 mesajı düzelt lütfen cok kötü görünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet ya paticik.com'a da yazıldı gerçi bu ama bir düzenleme getirilmesi lazım.[signature][hline]Yalan olduk... Bir zamanlar kraldı.. Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 lol.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 okula gidin okul kadar guzel bisi yok.. her an bi faaliyet her an bi olay cidden sıkıldım hergun ayni seyleri yapmaktan 1 ay da tatil yapılmaz ki ne bicim uni imis bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Mayh3m, 06 Şubat 2005 04:49 tarihinde demiş ki: lol. he looo he :) sapıttım iicene böğk bugun ben krizdeyim.Pazarları oldum olası sevmem.Kesin şimdi hava kapalı olur yağmur yağar :)[signature][hline]Yalan olduk... Bir zamanlar kraldı.. Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 valla ya liseyi özledim üni beni baydı ne bu böle lise gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Way, 06 Şubat 2005 04:49 tarihinde demiş ki: okula gidin okul kadar guzel bisi yok.. her an bi faaliyet her an bi olay cidden sıkıldım hergun ayni seyleri yapmaktan 1 ay da tatil yapılmaz ki ne bicim uni imis bu :) abi sen ne diyon ya bi yerlerimz patladı dersleri düzeltecez diye!!okul nesi güzel??:-? keşke üni.de olsam bir ay sonra okullar açılıyo liseye göre sonra her tatil daha fazldn oluyo.........offfff:(:([signature][hline]@nti_school and teacher!!ööüğğh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 derslerde bi o kdr kazık oluo ama kardesim ögretende yok derse girip zırvalayıp cıkıo hocalar lise iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kahretsin[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 neyse bizimki daha yeni tatile girdi[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: ege1903, 06 Şubat 2005 04:52 tarihinde demiş ki: said: Way, 06 Şubat 2005 04:49 tarihinde demiş ki: okula gidin okul kadar guzel bisi yok.. her an bi faaliyet her an bi olay cidden sıkıldım hergun ayni seyleri yapmaktan 1 ay da tatil yapılmaz ki ne bicim uni imis bu :) abi sen ne diyon ya bi yerlerimz patladı dersleri düzeltecez diye!!okul nesi güzel??:-? keşke üni.de olsam bir ay sonra okullar açılıyo liseye göre sonra her tatil daha fazldn oluyo.........offfff:(:( lol sen bi uni e gelde gor odeviydi vizesiydi finaliydi gor bunlari sora 1 ay tatil az dersin..bu arada beni tatilimin 1 haftasi butunleme olayi yuzunden gitti eeheh :)bide bu kafayla uni e gidersen sana uni ilk doneminde gececegin ders sayisini soyluyorum 0! allahtan bende uni nin liseden daha zor oldugu cok kısa zamanda anladim 1 tane zayif not almak yetti walla :) [Bu mesaj Way tarafından 06 Şubat 2005 05:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 cok memnunum lise bittigi için lise cok sıkıcıdır lise cok kötüdür hocalar cekilmez aman yazık size üzülüyorum bence bırakın okulu acıkliseden bitirin [spo1=ni](niha-a)[/spo][signature][hline]Deviant art gallery my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 06 Şubat 2005 05:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: ege1903, 06 Şubat 2005 04:52 tarihinde demiş ki: said: Way, 06 Şubat 2005 04:49 tarihinde demiş ki: okula gidin okul kadar guzel bisi yok.. her an bi faaliyet her an bi olay cidden sıkıldım hergun ayni seyleri yapmaktan 1 ay da tatil yapılmaz ki ne bicim uni imis bu :) abi sen ne diyon ya bi yerlerimz patladı dersleri düzeltecez diye!!okul nesi güzel??:-? keşke üni.de olsam bir ay sonra okullar açılıyo liseye göre sonra her tatil daha fazldn oluyo.........offfff:(:( Biri arkadasi uyandirsin ve mesaji egitim bulumune tasirsa daha guzel durur bence. [Bu mesaj riglous tarafından 06 Şubat 2005 05:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 okulum yok ehoy:d[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xarius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bu havaya bakilirsa daha bi kac gun tatil devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Eskiden okuldayken bizde tatil olsun diye bakardık, şimdi okul olsun diye bakıyoruz. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 dersane 6tatil bügün okulda olur büyük ihtimal[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 okullar açılmıor boşuna heveslenmeyin:) kar götürüyor etrafı, bu havada okullar açılacak demek büyük bir riski almak demektr tabi bu hava akşam da devam ederse:)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar