rudyray Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet arkidişler sabah bi uyandim ulan dedim ben uyumuştum hala ruyami goruyorum falan bi baktim her yer bembeyaz olmus zaten gına gelmis sabah aksam midgardda gezmekten ,her yer bembeyaz gozler kor oluyo belli bi sure sonra... neyse tadını cıkarmak lazım :)[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yak1nda sen evin icinde rvr yapmayada baslarsin ailenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yapmadığımı kim soyledi ? 2hd im bilem var ps:neden kıskanıyosunki?[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 arkadas sen çatiyi kald1rm1ss1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar