Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir astranaar macerası

_ILuVaTaR_

Öne çıkan mesajlar

evet bu gece biraz carpısma meydana geldi ve her zamanki gibi asr olarak olay yerindeydik =)

raidden önce

raidden sonra

adama acıdım valla feci genk yiyecek birazdan

biz gelmeden önce sehrin vahim durumu =)

ilk karsılasmamızda iyi püskürttük biraz korktular haklı olarak =P

ve son olarak archon ve meshur katırı

Sosyal ağlarda paylaş

katır değil o, vebalı at. retail'de black stallion alcam.

dün akşam adamlar taktik yapmışlardı, köprünün her 2 tarafına hunter yerleştirmişler falan, bir ilginçti. bir de orda bulunan küçük bir adacıkta hepsi invisible olmuştu, birisi track hidden yapınca süper AOE büyülerimin kurbanı oldular :b o kadar horde u o kadar daracık alana sığdığını bir daha zor görürüm herhalde.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
<Anatolian Sunrise>
Sosyal ağlarda paylaş

bırakın cosmos'u falan Dalamar karde$imizin yaptığına gelinsiz ben beğendim çok ho$..

hatta self target on çok hoşuma gitti :) saolsun..

size ss'sini göstereyim.

saatin üstüne getirince ne kadar zaman sonra lvl alabileceğiniz bile söyleniyor , ne zamanddan beri oynadıgınızı vs vs vs

hem buff dk bundada yazıyor

not: ne reklam yaptım be :p
[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 06 Şubat 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
katır değil o, vebalı at. retail'de black stallion alcam.

dün akşam adamlar taktik yapmışlardı, köprünün her 2 tarafına hunter yerleştirmişler falan, bir ilginçti. bir de orda bulunan küçük bir adacıkta hepsi invisible olmuştu, birisi track hidden yapınca süper AOE büyülerimin kurbanı oldular :b o kadar horde u o kadar daracık alana sığdığını bir daha zor görürüm herhalde.

Birisi değil abicim, level 24 hunter Penthesilea, track hidden ını aldığı gibi konuşturdu haha =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 06 Şubat 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...