_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet bu gece biraz carpısma meydana geldi ve her zamanki gibi asr olarak olay yerindeydik =) raidden önce raidden sonra adama acıdım valla feci genk yiyecek birazdan biz gelmeden önce sehrin vahim durumu =) ilk karsılasmamızda iyi püskürttük biraz korktular haklı olarak =P ve son olarak archon ve meshur katırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 fps yi nasıl o kadar yüksek tutabiliyorsun :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 birde bunun bir ara horde ın astranaarın her yanında olupta şehirde canlı bir tane ally bırakmadığı ss i vardı kaynamış arada heralde[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 birde o resimdekiler kaçmıyorlar sıkılmışlar guardlarla pvp yapmaktan geri dönüyorlar[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bir gün geçmiyorki Astranaar'da raid olmasın.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Apache, 06 Şubat 2005 06:18 tarihinde demiş ki: birde o resimdekiler kaçmıyorlar sıkılmışlar guardlarla pvp yapmaktan geri dönüyorlar yanı su olayda gızlı olan sey onde guardlar kosturuyo arkada adamlarm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kullandigin interface gypsy mi CTModmu ? cok ho$uma gitti ozellikle su buyulerde kalan zamani yazmasi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 06 Şubat 2005 10:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Cosmos o ui.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 katır değil o, vebalı at. retail'de black stallion alcam. dün akşam adamlar taktik yapmışlardı, köprünün her 2 tarafına hunter yerleştirmişler falan, bir ilginçti. bir de orda bulunan küçük bir adacıkta hepsi invisible olmuştu, birisi track hidden yapınca süper AOE büyülerimin kurbanı oldular :b o kadar horde u o kadar daracık alana sığdığını bir daha zor görürüm herhalde.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ama ben daha önce gittim astranaara herkes gelmeden önce zaten o hordeun girdigi ss var i tanede baska alamadım ss.combatta fln pek ss düsünemedim zaten peke ama alan oldyusa koyarız.heh bide fps süperdir benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bırakın cosmos'u falan Dalamar karde$imizin yaptığına gelinsiz ben beğendim çok ho$.. hatta self target on çok hoşuma gitti :) saolsun.. size ss'sini göstereyim. saatin üstüne getirince ne kadar zaman sonra lvl alabileceğiniz bile söyleniyor , ne zamanddan beri oynadıgınızı vs vs vs hem buff dk bundada yazıyor not: ne reklam yaptım be :p[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: -coLdwind-, 06 Şubat 2005 12:33 tarihinde demiş ki: katır değil o, vebalı at. retail'de black stallion alcam. dün akşam adamlar taktik yapmışlardı, köprünün her 2 tarafına hunter yerleştirmişler falan, bir ilginçti. bir de orda bulunan küçük bir adacıkta hepsi invisible olmuştu, birisi track hidden yapınca süper AOE büyülerimin kurbanı oldular :b o kadar horde u o kadar daracık alana sığdığını bir daha zor görürüm herhalde. Birisi değil abicim, level 24 hunter Penthesilea, track hidden ını aldığı gibi konuşturdu haha =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu [Bu mesaj Penthesilea tarafından 06 Şubat 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 o saatin olayı cosmosdada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar