Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Lütfen tüm tanidiklariniza gönderin.. 7 Yasindaki bir kiz cocugu icin acil Kan Sevgili ArkadaSlar, Cerrahpasa Tip Fakültesi Onkoloji Çocuk bölümündü yatan 7 yasinda Lösemi hastasi; Damla için AB - (Negatif) taze kana ihtiyaç duyulmaktaymis. DOKTORLARA GÖRE EN AZ 6 AY DEVAMLI KANA ihtiyaçlari var.. Yardim ıcn damla'nin Annesi :0532 411 32 53 - 0535 625 06 98.. Msnden birisi gönderdi.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 0 RH - aranırsa beni bulun... Allah acil şifalar versin...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diho Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 vardı galiba bu.hatta ben açmıştım.bir tane daha vardı[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 pekte acil bi tarafı kalmamış sanırım[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar