GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 siz öyle zannedin eu'dan dahada iyi hatta ahada kanıt :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 o anlık olaylar bölge bölge değişiyo bende oynadım us bi30dk sonra gör o ping i sen bide ironforge falan git;) ya aslında bizim türkiyenin dış hatları ii olsa sürekli kopmasa us dede eu ping leri ile oynarsın ama malesef burası türkiye [Bu mesaj BloodMaster tarafından 06 Şubat 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kendi serverini açmış bizi kandırıyor :P[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yeni mi girmiş ne...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 komik mi bu yoksa birilerini yalan dolanla ikna etmeyemi çalışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 blizzard sunucularını herhalde sizin alt kata taşıdı[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Ulubeg, 06 Şubat 2005 17:07 tarihinde demiş ki: komik mi bu yoksa birilerini yalan dolanla ikna etmeyemi çalışıyorsun? ne komik nede yalan dolan? ne alakası var şimdi? bir çok yerde daha çektim 0 lag screen'ini isterseniz göndere bilirim. bu server'a ilk girdiğim günlerde görmüştüm çok hoşuma gitmişti oley 0 pingle oynuyom falan diye. geneliikle ping 250 - 350 arasında fakat bazen böyle 0 olduguda oluyor olmuyor değil.Şahsen bana çok rastladı.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 gonderdigin resimdeki welcome to world of warcraft yazısından belliki oyuna yeni girmisin :) ilk girdiginde her zaman 0 latency gosterio[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar