NemesiS_TR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 son pach için loot varmı ? Nerden bulabilirim ? yok demeyin millet çatır çatır para kasıyo :)) Bide +4 viper 32 flame dam. kaça satabilirim ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Loot mu tabiki cikardi mause ile sandıklarin uzerine 2 kere tıklıyorsun :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Abi hala kohack falan gibi bi şeyler kullananlar var. yoksa adam elimdeki staffı +kaç olduğunu enerjimi lvl ımı nasıl bilcek te bana söylicek? kesinlikle var bunun bi yolu ama kohack peşinde deilim. Benimde istediim aynen arkadaşınki gibi loot :) gerisine ihtiyacım yok....[signature][hline]KaKsi - El Morad Warrior LvL - 40+ KASIMPATI_MANYAGI - El Morad - Rogue LvL - 45(arka arkaya 14crossbow patlatan tek insanmıyım?) HaSeNeK - El Morad - Magician LvL - 30+(bekle beni estlant geliom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bulursan bizede söyle ( ciddiyim ) çok iyi oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 O program değil ama, aynı görevi ve daha fazlasını yapan yeni bir program çıktığını duydum. Eğlencesine n00b bi elemanı kekliyordum "ben level 80'im" diye. (Kötü bişi yapıyordum biliyorum. Bi daha yapmıcam) Sonra adam bana popomdaki donuma kadar söyledi. Eleman "google'dan arattır çıkıyor" dedi. Tam adını söyleyecekken dc oldu. Söyleyemeden gitti. Sonuçta 1.279 içinde bu tür programlar çıkmış. Hayırlı olsun...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar