Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Gaziantepspor

uncla

Öne çıkan mesajlar

bu hakem 7 maçta 5 penaltı 33 sarı kart vermişti rakamlar böyleydi yanlış hatırlamıyorsam lüzumsuz bi penaltı vermesinden korkuyordum maçtan önce fekat tam istediğim bi maç oldu penaltıyı önemsemedim bile çok iyiyiz hem febeden hem bizden puan alan bir takıma (pardon karıştırmışım febeden almadı doğru.) fark atmak deli moral getirdi =)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 04 Şubat 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne zaman vazgeçiceksiniz FEBE, GESE, BEJEKE diyerek , bu topikte veya daha sonra açılıcak herhangi bir topicte kendinize ve/veya taraftarı olduğunuz takıma karşı kışkırtmayı?

Kendi açımdan aldığım bir tahrik olmasada, bu şekilde yorum yapan kişilerin , ne kadar sağlıklı düşünerek yorum yaptıklarını kestiremiyorum.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28
Hüsamettin Invul Tanker LvL 10

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 05 Şubat 2005 03:52 tarihinde demiş ki:
ikinci lig maçı gibiydi.

said:
Possoff, 05 Şubat 2005 08:58 tarihinde demiş ki:
Tebrik mebrik ederim.GUzel oynadınız.

hangisi dogru. ben seyretmedim maci ama bi bakarmisiniz kesini biri anlamiyo futboldan. fistan 2.lig maci possoff guzel oyun diyo :-)[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...