Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Until Always


-ghost-

Öne çıkan mesajlar

bir insan,hiç tanimadigi insanlar için onlarin hayati için kendi hayatini hiçe saymak biyana onlar için ailesinden wazgeçip koca bi ülkenin özgürlügüne kavusmasini saglio,bunlarda yetmio ve baska yardima ihtiaci olan ülkelere gidio ,enzayif oldugu anda kafasini egmek bi yana,gözlerini kirpmio..
ya biz bosbos oturup bi çok konuda atip tutuyoruz hazira konuyoruz haks1zliklara sadaece laf atiyoruz,kiçimizi bile kaldirmiyoruz ki önümüzde onurlu,en önemlisi kendine,milletine inanan,örnekler varken..
tam ögrenmiyoruz ayni zmnda onlari,onlar hakkinda konusuyoruz ,evet ama daha kim olduklarini bilmedigimiz bile oluo,sadece sekil,karizma için isimlerini kullaniyoruz..
nasl düsünürseniz düsünün,sadece ilk önce ögrenin kimin ne oldugunu,ne oldugunu..
sizin kim oldugunuzu..kimin sayesinde yasdiginizi..
sorgulayin..
ve asla b1yun egmeyin size veya baskasina yapilan haksizliga,kimden gelirse gelsin






Aqui se queda la clara
La entraniable transparencia
De tu querida presencia
Comandante Che Guevara
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

che hayatı okuyup esinlendiysen belirttim ben şahsi görüşümü şimdi buraya yazmiim ehe.. yine de haklısın.. yine de kaptırma çok fazla fat little parazite olayına derim, bak insanları genellemek hoş değil. kişinin kendi kendisini genellemesi de.[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamadıgım bır nüshanız var sanırım aranızda ama yazım olarak çok özgün yapıda olmuş lakin pek birşey anlamadım nüshalarınızdan...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...