gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya arkadaslar simdi hemen demeyin yani aramaya inanmak filan diye yemin ederim 2 gun boyunca tum filmlerle ilgili gecmis butun topiclere baktim. ama hepsinde hemen hemen hep ayni seyler kazaa emule dc++ gibi programlarla indirebilirsiniz denmis. v,ben hepsinide yukledim ama asıl benim aradigim biz bu internette turk filmi bulamazmıyız hic. yani hadi ynileri bıraktık eskilerden mesela turkan soray filiz akin ediz hun filan bunların oynadiklari yada eski yabanci filmlerde olur burt reynolds yul bryner gibi. ama bulamıyorum bu prg.ların hepsinde hep yeni filmler var. bilen varmı bu tur filmleri bulabilecegim bi yeri.??[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 p2m olayını arastır artı film indirmek icin flashget de kullanabilirsin ama ftp den TR filmi bulmak kolay olmuyor... www.molehiya.com a uye ol forumlara bak Birseyler bulabilirsin orada Benim bildiğim orası var[signature][hline]Çekip Gidicem Buralardan::... ...::Buralara::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kapali galiba o site. denedim ama giremedim.yinede tesekkürler[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK [Bu mesaj crocodile tarafından 02 Şubat 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 emule de var sanırım türk filmleri, bir kaç yerde linklerini görmüştüm. 1 tane başladım ama haftalarca bitmedi. :[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ewt 15 30 dk once bir sorun oldu herhalde Bende giremiyorum suan Aklında bulunsun daha sonra bak oraya Duzeltirler...[signature][hline]Çekip Gidicem Buralardan::... ...::Buralara::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 P2M olayına gir,hemde aşırı hızlı... www.tursoft.com.com linkinden belli türk filmlerini gayet hızlı çekebilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yok kardes buda calismadi. neyse kasmayalim fazla demekki bunun bi caresi yok tesekkurler.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 aressssssssssssssss[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ares en iyisi ben bütün filmleri ordan indiriyorum ama türkçe bulmak neredeyse %0 şans!!![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 emule freeangel mod kullan.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 www.molehiya.com bakımda. ayrıca ares kullananlar hardiskimin yarısı paylasımda turkce film benden cekebilirsiniz =)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 p2m süperdir ben verim sana iyi adresleri www.tursoft.com (öbür linkte iki tane com vardı galiba)var bn kullnmıom ma kullnan çok www.burdayızbiz.com un forum u var(sitete biraz yavaş ama forum hızlı) en iyisi forum.divxplanet.net var. www.globalforum.tkydı galiba(olamdı googledan aratıver çıkar hemen) www.idoclub.com in forumları var. bende çok aramıştım bunları başkaları aramasın :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kac saatte indiriyosunuz flimleri? bide yabancı flimleri bulabilecegim site varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 p2m le gunde 2200 mb indiriyorum 3 cd yapar buda :) ek: baglantıyı yazmayı unutmusum 256 [Bu mesaj Thunderbird tarafından 04 Şubat 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: eraygnr, 04 Şubat 2005 19:01 tarihinde demiş ki: www.molehiya.com bakımda.... Site acılmıstır arkadaslar Sadece p2m uzerine değil Guzel bir site tavsiye ederim, girip bakın... Not: Forumu guncellemisler ufak birkac ayar var yapılacak ama onun dısında gayet iyi durumda :)[signature][hline]Çekip Gidicem Buralardan::... ...::Buralara::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: vengefuler, 04 Şubat 2005 21:36 tarihinde demiş ki: kac saatte indiriyosunuz flimleri? bide yabancı flimleri bulabilecegim site varmıdır? areste yabanci filmleri yani bir filmi 700mb yaklasik 1saatte indiriyom turk bulamadigim icin bise demicem.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bir Ara www.alemadam.com sitesindede filmler vardı. Belki Şuandada Vardır Araştırırsan Belki Bişiler Bulabilirsin.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Alem Ajans >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 emule da eski yabancı filmler baya baya var, yerliyi bilmiyorum..[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 konu ile alakası olmayacak ama topic açıp yer kapliyim demedim ufak bir soru emule da max opened connections bağlantı hızına göre nasıl ayarlanmalı ? orada 200 idi normalde 256 kablo kullanıyorum kaç yapmalıyım bu arada max opened connections nedir ? maksimum bağlandığın makine sayısımı ? izah edebilirmi birisi[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 molehiya.com a üye oldum ama 2 saattir nasıl flim indirecegimi bulamadım yardım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 . [Bu mesaj vengefuler tarafından 05 Şubat 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bide ares fln nedir o :) ve nerden cekebilirim o programı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Thunderbird, 04 Şubat 2005 22:20 tarihinde demiş ki: p2m le gunde 2200 mb indiriyorum 3 cd yapar buda :) 256k yla baglantının "hic dusmeden" surekli 20yle cektigini var sayarsak max 1700 mb cekebiliyor. abartmıssın bence biraz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 24 saat boyunca acık bırakıyorum ve 26.5 kb/sn ortalamayla indiriyor mail adresini ver gonderıyım grafikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 şu an süre : 1gün 00:25:18 Alınan : 2.641.154.850 bağlantı 256 dsl. sadec emule açık.ortalama 25-27 civarı indiriyo :) yaklaşık 35-40 albüm indi daha da iniyo heh[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 06 Şubat 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar