Peka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ya elinde şöyle uyduruk bi iş için hazırlanmış max 7 8 ayrı sayfadan oluşan ve en önemlisi bana vermekte bi zarar görmeyen birisi warmı ? site hiç bi şekilde nette yayınlanmıyıcak ödev için gerekmekte kendim kasamıyorum hatta 2 tane gerekmektede birisini kendim yaparsam bile bi tanede biyerlerden bulmam gerek :) içerik falan önemli deil sadece üstünde oynama yapılabil olsun işte saına soluna ismimi yazabileyim yeterli[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 template sitelerine bak Örn:http://www.freewebtemplates.com[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ya baktım şimdi tam benim işime yarıcak şeyler war amma velakin 15$ dan başlıyor kimsede yokmu bişeyler yaa ?[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 nası 15$ bedava ya verdiğim adres de bedavalr var yüzlerce onları al üstüne editle yap bi kaç sayfa[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 abi template olarak yok ya beleşe flash butonu falan war onları kendimde yaparım spec cumaya verilmesi gerekior :) ehe bu arada hostuda senden almıştık lol siteyide yap tam olsun hahay :D[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 mynet'te templateler var, ücretsiz frontpage'de fln da var[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bende cok yardimseverimdir arkadaslarda der zaten :D hicbi yardima hayir demem :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 olm nası template olarak yok be var bir sürü alala nerenle bakıyosun[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 browserimle mynetteki frontpagedekiler de iğrençlik ötesi be abi yani buldun kıllısını arıyon demiyin ama onnara kaldıktan sora zaten oturur kendim yaparım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bak Html tasarımlara gir açılıyor aşağıda seanırm sen aşağı inmiyosun[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 al bakalım sana bir kaç örnek ordan http://www.freewebtemplates.com/webmasters/dee100/zipfiles/144.zip http://www.freewebtemplates.com/webmasters/rkaic/zipfiles/128.zip http://www.freewebtemplates.com/webmasters/lyncca/zipfiles/710.zip Not:Bu arada Baal sen NBL da ki Baal mısn ? eğer o isen ben Demon eheh Exalted fln (: belki hatırlamasssın ama biizm eve gelirdin hep şu brit moongate çıkışı havuzlu ev neyse +15 heavy crossbow vermişdin zamınnda çok mutlu olmuştum tşk edim tekrar (: Şİmdi diceksiniz ne alakası var konuyla sormadan edemicektim içimde kalmasın [hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 10 June 2003 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 exalted ? kafasını ezdiğim exalted senmisin ahaha[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 heryerdeki Baal ' im ben baal nickini fazla sevmio kimseler arada bi Bhaal çikio onlarlada kariştirmio zaten kimse[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Prawler, 11 June 2003 00:43 tarihinde demiş ki: exalted ? kafasını ezdiğim exalted senmisin ahaha[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] yok o demon exalted degil[hline]çiçu a.k.a Templar Saunblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar