KnighT_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bana ve diğer oyunculara yardımcı olmak amacı ile en son pach'i nereden bulabileceğimi söylermisiniz![signature][hline]Alayına İsyan! Ölümüne Cimbom... /server irc.ttnet.net.tr DarK_KnighT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Launch tan oyunu aç ordan otomatik olarak yükler...Ayrıca ayrıntılar önceki topiç sayfalarında bulabilirsin[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnighT_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Genellikle 30dk dan once bıtmıyor bu melet.. 1 anda yapmak varken neden 30 dakka bekleyelım? Lütfen pach!i nerde bulabileceğimi söyleyin...[signature][hline]Alayına İsyan! Ölümüne Cimbom... /server irc.ttnet.net.tr DarK_KnighT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 valla bizde dün akşam cafeye yüklemeye gittik....oyunu yükledik...gel görki yeni pachleri yüklemesi uzun sürdü evde CD ye yazdık patchleri öle yaptık 5 dakkada yoksa 1 saatte bitmiyo 3 patch....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnighT_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Hem benim hem Diğer yeni kullanıcıların bu işlemi kolay yapabilmesi için Buraya link atmamız lazım! Çektiği 3mb beklettiği süre min.30 dakka Deymez...[signature][hline]Alayına İsyan! Ölümüne Cimbom... /server irc.ttnet.net.tr DarK_KnighT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozmo67 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/patch1279.zip Buradan indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnighT_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Sanırım verdiğin linkte sorun var. Bi kontrol edermisin?[signature][hline]Alayına İsyan! Ölümüne Cimbom... /server irc.ttnet.net.tr DarK_KnighT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozmo67 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Denedim herhangi bir sorun yok. ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ buradan istediğin patch i çekebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 pach yarım saat felan sürmüyor cafede ben 9 dakkada yükledim 3 pachi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnighT_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Kardeş sende istanbul'da olsan senınde 2 saatten once bitmez. Burası nasıl tahmın bıle edemessn! Sen 256k adsl ıle 0.4 download yaptınmı hiç? Diceksin 1 kac kez oldu. Ama bızım butun download'larımız oyle TTnet sayesınde. Sağolasın, Varolasın TTNet...[signature][hline]Alayına İsyan! Ölümüne Cimbom... /server irc.ttnet.net.tr DarK_KnighT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hyr yanlısın war ben dün 0.8 ıle indirdim eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozmo67 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 arkadaşlar size patchlerin hepsi olan bir site hazırladım herkes cekebilir. http://www.geocities.com/knghtonline/[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Adam dövücekmiş neredeyse,patchi verin lan falan. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar