standard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 us'te oynayan arkadaşlar, yeni patch hakkında bir fikriniz var mı (ne zaman, ne üstüne)? tek bildiğim geçen hafta blizzard "something big is coming up in two weeks" dediği.[signature][hline]Fandelas - Night Elf Rogue - Warsong Zenthal - Orc Shaman - Dalaran (KIA) Ohec Lightmoon MBH - Ahazi (KIA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ne patchi? ne zaman?[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
standard Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hehe ben de onu sordum geliyor bir şeyler, herhalde paladinlere nerf gelecek, ve druidleri yükseltecekler, benim tahminim sadece bu.[signature][hline]Fandelas - Night Elf Rogue - Warsong Zenthal - Orc Shaman - Dalaran (KIA) Ohec Lightmoon MBH - Ahazi (KIA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 "Something big" lafından çıkardığım sonuç battle ground gelebileceğidirki işallah gelir =)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 daha bişi çıkmadı , yada çıktıda ben mi fark etmedim?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bildigim kadari ile rogue ların crit sansı dusurulecekmıs oldukca buyuk bir oranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar