Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW ilk ay!acil bakın lütfen!!


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende su an wow var kutu flan tam teşisat vede ilk y denemek flan icin oluyo ya bedava oyiyabilir miyim ona gör e para yatırıcam acil bi cevap lütfen![signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Mesaj tarihi:
acc yaratmadan ilk ay bedavayı oynayamazsın bende us oynayan arkaşımdan biliyorum kart nosunu vericen ilk ay bedava sonra onlar çekicek ama kart nosunu vermezsen bedava olan kısmınıda oynayamazsın
Mesaj tarihi:
peki vericeğim kartta para yoksa olur mu sonra yatıracamda su an istanbul kar iicinde ve disari cikmam imkansiz gibi :D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
×
×
  • Yeni Oluştur...