Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ben su anda coh u aldım oyun olarak kutusuyla flan amerkiadan geldi ama ilk a y icin bedava deneme icin bedava oyunayibilir miyim ona göre para y atıracam!?![signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
tunch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ilk ay herhangi bir para yatırmıyorsun zaten farinal. accountu aktifleştirmen gerekiyor sadece. oyuna verdiğin para içinde ilk aylık server parasıda alınıyor[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Hüsamettin Invul Tanker LvL 18
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 o zman direk oyuna giriom.[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Öne çıkan mesajlar