Akira Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Clanımıza bir tane priest alıcam genelde 20.00-02.00 arası aktif olması zorunludur tercihim level 35-45 arası ama çok istekli ve bu saatler arası oynayabileceğini bildiren varsa lütfen benlen temas kursun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ah ah bana sadece turk olması yeter :)[signature][hline]nick:Grry race:Human level:49 job:assasin rage is the only freedom left me... -gre lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pot Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 clanda tek türk benim ama çok iyi bir clan partylerde hicbir zaman clan dışında kimseyi almıyoruz ben clan co leaderim yani alma yetkim var ve genelde dediğim saatlerde 1 tek rahip olduğundan 2 sine ihtiyac var bende benim memleketten alıp gelim dedim isteyen varsa bildirsin ama dediğim gibi bu saatlerde ve aktif insan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pot Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Clan org clanıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 priest var ama daha lvl 12 :D[signature][hline]Server:Ares Nick:CaDoBaBa LvL:3x Clan: DARK_CLAN WEAPON:64 +32 Lighting demage ORC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pot Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ne yapalım kiseyi bulamazsak akşam 24 dizisinden sonra online san gel sana çok hayatında göremiyeceğin kadar hızlı level atlatırız ares 1 de bana page at genelde bu aralar balron lardayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 benimki erkek priest :D.fark ne[signature][hline] ========>CaDoBaBa<========= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar