Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BG 2 - takıldım help !

Daesu

Öne çıkan mesajlar

sonunda Chapter 4 e geçtim : Brynnlaw

evt Gelvena guild ini dagıttım
Yukarıdaki deli Mage'ide kestimm üsründen Wardstone of the Asylum u aldım ama Aşadaki gemici bana hala Cowled Wizard olmam gerektigini söylüyor

ne yapıcam arkadaşlar SpellHold a gidemiyorum Bu adada mahsur kaldım[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ya da yoshimo veya minsc partindeyse pirate captain'ın evi olacaktı yanılmıyorsam oraya gidip deli taklidi yap.Minsc üstün performans gösteriyordu orda yine :)[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 11 June 2003 15:27 tarihinde demiş ki:
minsc tabiki vaar :)

ok teş. bi deniyim şunu

deli taklidi yapınca ne oluyor[hline]

seni asylum'a alıyolar işte,direk içeri giriyorsun...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım gemiyle işin spellholdu halledince var adadan ayrıymak için. ayrıca gemi ile gitmek için o adamla konuşmicaksın spellholdu tamamlayınca çıkışta bi adamla karşılaşıyosun adını unuttum onun vasıtasıyla adadan ayrılıyosun.
bak ayrıca şuna dikkat et spellholdun sonunda irenicusla bi kapışma var daha sonra ki amacın underdarka gitmek. bunun 2 yolu var birincisi spellholdda irenicusu yenince üst kattaki odasından alacağın key ile irenicusla kapıştığın katta içinde portal olan bi oda var orayı açıp direk portala kullanarak underdarka gidebilirsin veya dediğim gibi o çıkışta karşılaşacağın adamın yardımıyla gemi yoluyla adadan ayrılabilirsin ama sana tavsiyem gemi yolunu tercih et çünkü gemi ile giderken yolda deniz yaratıklarının saldırısına uğruyosun ve sonuçta onların şehrine götürüyolar seni ve ordaki görevleri yapıp o şehirden underdarka giriyosun.
olay şu portaldan girersen direk underdark, gemiyi seçersen fazladan bi şehre gidiyosun daha sora underdark. buda fazla item ve xp demek. gemi yolunu tercih et.
olayı biraz karıştırdım ama idare et:)[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex.
Osases-lvl 35 infiltrator Alb/Kay
Sosyal ağlarda paylaş

şehirden seni gemiyle çıkaracak o adam seni o şehre getiren adam zaten adı seamol muydu neydi unuttum:)
spellholdu tamamlayınca irenicusla kapıştığın katın bi üst katında zndanların orda karşına çıkıyo. yardımını kabul et. sana tavernada buluşalım falan diyo.[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex.
Osases-lvl 35 infiltrator Alb/Kay
Sosyal ağlarda paylaş

simdi sehirde en ust taraflarda bir patika goruceksin. oradan geciosun yolun sonunda herzaman area degistiriken cikan tekerlekli ok cikacak basip giriyosun spellhold a. deli taklidi sart degil yani. Ward stone ustundeyse gecebiliyosun. Patikanin sonunda bir shadow thief seni bekliyor zaten. evet o kayalikli yer.

icerde irenicusla savastiktan sonra Saemon Havarian i goruceksin. seni goturmeyi tekli edecek kabul et.[hline]blinded by fear of life
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...