djerhan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 slm arkadslar bende bir arkadas1m1n tavsiyesi üzerine geldim .Bundan sonra s1kca grsmek üzere... Alıntıla
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ho$geldin.ke$ke kim tarafından geldiğini de yaz$aydında onunda kim oldugunu bil$eydik :)[signature][hline][ Orada yazan yazıyı yazabilecekmisin bakalım? ] Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b Alıntıla
wook Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hoşgeldin...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
ursusarctos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Wellcome Wellcome şişh kebap rakı Salla şakayıda aramıza hoşgeldin[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Alıntıla
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hosgeldin..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Alıntıla
che Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hoss geldin[signature][hline]Kazım Kanat: "Bir tane Carew var, haksız mıyım?" Ömer Çavuşoğlu: "Dua et bi tane. 2 tane olsa napcaktı Beşiktaş?" :lol: msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.