CriZz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Evet benim suruo programlardan filan deil sorun eger bilg kapaliysa 10-15 kere kendine restart atiyor bilg anca öle aciliyor sonra eger acilmissa restart atarsam sorun olmuo ama bilg kapali haldeyken bilgisayari acmaya kalktigim zaman ölümlerden ölüm beyeniyorum bi türlü acilmiyor surekli xp yazisi cikinca restart atio kendine en sonunda onlarca denemeden sonra sorun cozuluo xpde malum bi ton dosyasini bastan yukluo napmam lazim neden olabilir bu sorun format at demeyin format attim 2 kez hala ayni sorun yardimci olursaniz cok sevincem kisacasi bilgisayar kapali haldeyken acmaya kalktigimda surekli restart atio kendine nedendir?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 psu yetersiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Her seferinde yeni bir sistem kurarak açııyorsan bir şey diyemem..[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sistem kurdugum yok kendi kendine restart atiyor sonra hatali dosyalari onariyor bilgisayar acildigi zaman hicbir yavaslik yok cok hizli ama acilmasi sorun iste kapaliyken anakartim asus p4S533333133 series pentuim 4 2hgz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Crizz dediğin sorunun aynısı benim eski makinada oluyordu. Gerçi 45 dk sürmüyordu 10 dk filan sürüyordu ;) Şimdi potansiyel olarak şunlardan şüphelenityordum ben. PSU, ekran kartı, hdd ve anakart. Hepsini denedim ve sorunun anakarttan kaynaklandığını fark ettim. Ama seninki psu da olabilir. İlk önce şüphelenmen gereken parça power suply. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Sen Bilgisayarına once format at sonra olmazsa işletim sistemi ile allakalı bir sorunun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 2 kere format attım demiş zaten :P[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bende de onun tam tersi var pc çok hızli açılıyor aç bastıkdan 29 sn sonra açılıyor (Zaman tuttum) ama sağ alttaki programların hiçbiri olmuyor ses ayarlıycı bile yok ne yapablilrm??[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yuh 45 dk mı kafayı yerim lan atarım çöpe kaç model bu bilgisayar müzeden mi aldın :)[signature][hline][b]KO Ares Server - LoRd_MsC - Orc Warrior Lvl 51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar