Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayari acmak 45 dk surermi?

CriZz

Öne çıkan mesajlar

Evet benim suruo programlardan filan deil sorun eger bilg kapaliysa 10-15 kere kendine restart atiyor bilg anca öle aciliyor sonra eger acilmissa restart atarsam sorun olmuo ama bilg kapali haldeyken bilgisayari acmaya kalktigim zaman ölümlerden ölüm beyeniyorum bi türlü acilmiyor surekli xp yazisi cikinca restart atio kendine en sonunda onlarca denemeden sonra sorun cozuluo xpde malum bi ton dosyasini bastan yukluo napmam lazim neden olabilir bu sorun format at demeyin format attim 2 kez hala ayni sorun yardimci olursaniz cok sevincem kisacasi bilgisayar kapali haldeyken acmaya kalktigimda surekli restart atio kendine nedendir?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Crizz dediğin sorunun aynısı benim eski makinada oluyordu. Gerçi 45 dk sürmüyordu 10 dk filan sürüyordu ;) Şimdi potansiyel olarak şunlardan şüphelenityordum ben. PSU, ekran kartı, hdd ve anakart. Hepsini denedim ve sorunun anakarttan kaynaklandığını fark ettim. Ama seninki psu da olabilir. İlk önce şüphelenmen gereken parça power suply.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de onun tam tersi var pc çok hızli açılıyor aç bastıkdan 29 sn sonra açılıyor (Zaman tuttum) ama sağ alttaki programların hiçbiri olmuyor ses ayarlıycı bile yok ne yapablilrm??[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!

asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin
ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...