Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyi Huylu Logger

StRencher

Öne çıkan mesajlar

Bildiğiniz üzere logger'lar kötü amaçlar için kullanılırlar. Parola hanesine girdiğiniz yazıları ya da tüm yazılarını ele geçirmek için kullanılırlar.
Şimdi benim bu noktada değişik bir ricam olucak.
Uzun süredir bilgisayarımda çözemediğim bir problem var. Ya ram ya da fan yüzünden bilgisayar belirli aralıklarla kilileniyor. Bunun neticesinde de çoğu zaman yazdığım yazıları kaydetmeye vakit bulamadan kaybediyorum.
Hardware'e bulaşmadan, Bu problemimi çözmenin tek yolu Software. Yazdığım tüm yazıları saniyesinde kaydedecek ve saklayacak bir program arıyorum. Trojan ve Spyware bulundurmayan böyle bir logger'ı nasıl temin edebilirim?
Ya da benim için bu tür küçük bi programı yazabilecek olan varmı?
(programın metodu herhalde kolay hazırlanır bir şeydir: girilen her harften sonra ctrl+s gibi bir komut çağırılarak yazılar bir text dosyasında toplanır...)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

çok basit bir program da,
1. boşuna bilgisayarı zorlarsın,
2. txt dosyaları sinir edici boyutlara ulaşabilir.

buradan indirebilirsin, c:/log.txt diye atar, türkçe karakterler çıkmıyor, mouse tıklarını da ekliyor. düzeltme yapmam lazım fakat 16 dakikada bu kadar oldu :D

csharpnedir.com'da keylogger diye aratacak arkadaşlar ilgili kodu bulabilirler, ben oradan baktım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
Sosyal ağlarda paylaş

Mum çok teşekkür ederim ilgilendiğin için, çok sağol.
Evet büyük bir ihtimalle bilgisayarımı yavaşlatıcak ama olsun hiç olmazsa forumlarda yazı yazıcağım zaman açarım. her defasında bilgisayar kilitlenince ekranda donan kalan yazıyı deftere geçirip sonra bilgisayara restart atıp tekrar bilgisayara geçirmekten bıkmıştım :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Küçük bir hatırlatmada bulunmak isterim
Siz programınızda dosyaya yazma işlemi yaptığınızda windows dosyaya yazmaz :(
Ancak siz gerçekten dosyaya yazmak istiyorsanız ya senkron flag'ını kullanacaksınız yada FlushDiskCaches komutu kullanacaksınız.

Aksi taktirde bir reset gene bilgilerinizin kaybolmasına yol açar....
Sosyal ağlarda paylaş

e her tuşa basıldığını yakalamak zorundasın,

bana kalsa 5000 falan yapalım ama, o zaman da arada kaçan tuşlar olabilir, olabilir ne kelime, olur. (yok 5 saniyede bir harf yazılıyorsa o ayrı :D)

gerçi tamam kabul ediyorum her 50 milisaniyede filestream açmaya gerek yok ama zor geldiydi o zaman :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 06 Şubat 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...