ShadowFax__ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Oyunda bazen Dcolmayı beklerken alt+F4 e basınca oyuna giremiyosun bir gün boyunca. bunu düzeltmenin yolunu bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sabır cekcennnn baska bişe de yokkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 server çöktüğünde asılı kalıyo bazen bana bir kaç kez oldu DC olmayı beklerken alt+F4 yapıon sonra asılı kalıyo bundan sonra exit ile çıkacam sende öle yap derim her ihtimale karşı.... Diez her an başınıza çökebilir.....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax__ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kac saat surer beni harpy de bekleyen 7 kişi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax__ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 O zmn milleti bilgilendirelim yeni bir topic ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sole harpy cokk zor KSKSKSKSKSKKSKS waer cünküüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Diez 2 kapalı olduğu için herkes diez 1 de tabiii harpyde 30 mage oluyo normaldirrr..... idare edeceksiniz artık...[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 d2 kaalı oldugunda hemen apos kurdum 2-3 kere sonra herkes aposa basladı en temiz iş bence mage için yatiyosunn.Yada golem kescen ben 2 saat 2 kişi golem kestik clandan admala 2 tane crimson cıktı sana bakk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biftek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 slmm mage lere kıyakta bıde bıse sorrrrrrr:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biftek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 slm beylerrr nasılsınızz bu aradaaaa moraller kotu ama sız ıyı olunnn:)))))) ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 wayyy biftekk nbr yawww nassın tabi bvana kek sadece loot luyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bu aralar apos tavan yaptı hatta ben bile kesmeye başladım ahuhuhuh hadi kolay gelsin.....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar