micha Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Havelka:Ortamı sıcak.Fiyatları biraz yuksek.Garsonlari biraz ilgisiz.Oyunları bol .Kızları taş oğlanları pij bir yer.Ama ne biliyim yinede biz gittik mi eğlenmesini biliyoruz. Marakeş : Havelka nin ust tarafı fena sayılmaz. Yer Fıstğı: Eh işte biraz daha sakin ve ağı abi mekanı diyebilirz. Daha varsa siz ekleyin. benim gittigim varda isimleri yanlış yazabilirim o bakımdan eklemedim en cok ugradıgım yerler buraları.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro !
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Yer fıstığı dışındakiler daha önce açıldı. Aramaya inan.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
micha Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Topic cadde icerikli.fazladan kendimce tanıtım yapmışım.hata yapmışım sorry .[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro !
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 saydıkların cadde bostan sahil yoluna yakın olan yerler değil mi?[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
Öne çıkan mesajlar