KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya bu baronlardan gercekten lvl 35 magician spell cıkıyormu? yoksa dalgamı geciyorlar bizimle sitede! tam 3 saattir baron kesiyorum tek basıma 7 8 kere öldüm ama nerden baksan 100 den cok fazla baron kestim! 800coin bi kac sacma itemden baska hiç birsey cıkmadı! haunga kesebilecegimi bilsem tek basıma onu kescem ama ondada 1000 de bir felan cıkıyosa bunun gibi geberirim yaa! Abi nerden cıkarcaz bu buyuleri ya :([signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Abi pes ediyorum hala cıkmadı! bana bu baronla aynı gucte tek basıma kesebilecegim ve içinde lvl 35 spell cıkan bi yaratık soleyin bari :( sinirimden arkadaki lich e daldım anında yedi beni yaaaaa[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 çıkıyo dedilerde ne haungadan nede baronda denk gelmedim çıktıgına[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolcan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bugün bana çıktı barondan Light mage için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 banada haungadan çıkmıştı[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Geçen gün partideydik, arkadaşa Thunder Blast çıktı. 30. baronda felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Beyler Daha cok Harungalardan cikiyor Haberiniz olsun..[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar