yevaud Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya bende şu an topicdeki versiyon kurulu ve handwrite ı kullanabiliyorum ama aynı versiyona sahip bazı arkadaşlar kullanamıyoo ?[signature][hline]ı was soldier -----------------------------------195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 nerden indirebiliriz ben plus eklentisine eklenti yaparak denemişti olmamıştı[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 O Handwriting Plus! eklenimi ve msn messenger v7.0 ile birlikte çalışan özel bir plugin arkadaşın da o plugini yüklerse o da rahatlıkla kullanabilir...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 link alabilir miyiz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Buradan MSN 7'nin Beta versyonunu yükleyebilirsiniz. (Microsoft'un offical sitesinden direk download adresidir)[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: under, 24 Kasım 2004 20:16 tarihinde demiş ki: O Handwriting Plus! eklenimi ve msn messenger v7.0 ile birlikte çalışan özel bir plugin arkadaşın da o plugini yüklerse o da rahatlıkla kullanabilir... plugin icin link isteriz..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 70) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bu da "Handwriting Plug-in"i[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yaa bu olay dükkanda oldu ama evde kuramadım ben bunu zaten dükkanda karambole oldu bilerek bişi yapmadım yanii şunu nasıl kuracam biri anlatabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ben şuanda kullanabiliyorum. Sırasıyla yaptıklarımı anlatayım. Önce burdan MSN 7 Beta'yı çektim Daha sonra bunu açtım, yeni versyonu var update edilsinmi diye sordu. Evet dedim. Update etti Sonra burdan MSN Plus! 'ın bir sürümünü indirdim ve yükledim. (DİKKAT: Bunu kurarken sözleşmenin yazdığı sayfada sponsor reklamları bulunsun mu diye birşey soruyor. Eğer yanlışlıkla evet derseniz sonra rahatsız edebiliyor yüklediği bir takım şeyler. O yüzden yüklerken adımlarınızı sakin sakin atın.) Sonra burdan Handwriting Plug-in'ini ve burdan da InkRedist programını yükledim. Daha sonra bunları sıkıştırılmış hallerinden ayıklayıp yükleme dosyalarını çalıştırdım. Ve şuanda handwriting kullanabiliyorum. NOT: Yükleme işlemlerini yaparken MSN'i kapalı tutun (Plus! 'ı ve son 2 programı yüklerken)[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ewet aynen yükledim bende gayet güsel oldu:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 arkadaşlar bu hardwriting olayı sadece msn 7.0 da mı oluyo 6.2 de olmuyo mu ?[signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bi de bu olaylar galiba windows 98e olmuyor kernel hatası veriyor. windoesa uyumlu değil falan[signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 nasıl windows'a uyumlu değil yahu!?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 microsoftun ürettiği messenger ın microsoft un ürettiği windows ta calısmaması??? güselmis[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 işte kafamın basmadığı noktada orda ? :D[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Plug-in indirmenise gerek yokki.Bende de yoktu microsoftun sitesinden windows journal viewrer ı yükledim çalıştı.Bu yeterli yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 el yazısı ile handwrite arasındaki fark ne?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yok :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arkadaslar msn 7.0 bilgisayarınızın giriş sayfa secim yerini yiyip bitiriyor. Ad-Aware Antivirus kullanınız. Geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Zaugna_Khaldun, 05 Şubat 2005 19:32 tarihinde demiş ki: microsoftun ürettiği messenger ın microsoft un ürettiği windows ta calısmaması??? güselmis MS eski işletim sistemlerini pek önemsememeye başladılar. Hatta bir ara bana (win2K kullanırken) "artık bu hedelerin upgradeini çıkartmayacaz, gidin xp satın alın" demişti.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bende handwrite olayini kullanamayanlardanim, ve bi cozum ariyorum[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: klavye, 06 Şubat 2005 06:21 tarihinde demiş ki: bende handwrite olayini kullanamayanlardanim, ve bi cozum ariyorum klavye microsoft un sitesinden windows journal viewer yüklemen yeterli.Bende kullanamıyodum ama yükleyince açıldı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 saol kardes duzeldi[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 msn 7 kolpa kardeşim bekleyin bi betadan kurtulsun once...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar