Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite ye hazırlanan arkadaşlar ve girenler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 11 Ocak 2005 01:05 tarihinde demiş ki:
Öss ye kafam girsin,

Uniye hepiniz girin.

lam kebapları yiosun orda nankörlük etme dondurma kebap sende :) geljem oraya bende biara gaza geldim son 2 haftadır falan :) nese bence program falan yalan ben hep yaptırıodum astıına bile değmio 1hafta maksimum uyuosun...senin nezman yemek yediini nezman helaya gitiini nezman uyuduunu biz bilmediimize göre ve seni baştan programlayamayacağımıza göre bence kendine göre bi program yap.mesela köklü sayı çok anlamıosan aç bi göz at konu anlatımına sora çözümlü soruları çöz soora testleri farklı kitaplardan çöz bitir konuyu ama haftada bikere falan deneme gibi bişi yapki bi daa köklü sayıları unutup da dönmene gerek kalmasın denemelerde çözmekle unutmayı engelle[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
70 gelse keşke de biraz ümidim olsa[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
said:
Gilean, 11 Ocak 2005 18:51 tarihinde demiş ki:
üsküdar amerikan mezunu olanlar: okul ortalamam 3.2 olursa kaç puan gelir bana?

70-75[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
okuldan 70-71 geLiyor. Şöyle bi 240-250 ham puan keser beni iyi bi veterinerlik kazanırım istanbul dışı (dimi?:-p)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
Benim okuldan gelen 60 abi dünden zcış....

Neyse herkese cok tesekkurler bilgiler için...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
ya benim de ilkokulda dersler süperdi şehir dereceleri falan oluyodu (bursa'da) ortaokulda sıçış başladı, lise 1-2 not ortalamam 3.10, bu sene (lise3'teyim) sıkıştım çalışmaya başladım. günde 50-80 soru civarı çözüyorum. bazı günler hiç çözemiyorum. bazen 100 ü falan buluyo. anadolu lisesinde oldugumdan heralde 70 71 puan falan gelicek. baya geriden başlıcaz yani. dersaneden şu an sayısal 255 civarı yapıyorum. sömestrdan sonra daha sıkı çalışmaya başlıcam. 270 civarı falan yapsam yeter gibi düşünüyorum şu an. yıldız teknik makina istiyorum. napim böle işte... çalışın valla. çalışmadan kazanılmıyo iyi bi yer.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bilgisayar, Televizyon ve Kızlar'dan uzak tutarak ÖSS'ye girme hakkı ve Yeni Bilgisayar... Yeni şeyler

ÖSS'ye girmeden hergün 2 saat çalışırdım hem ders hem de ressam olarak. ikisi de çalışmak zordu 4 saat olabiliyordu :) Neyse nasıl çalıştım mesela? Matematiğim kötüydü 6 ayda düzeltmeye çalıştım çok kitap okuyarak Türkçem super olmuştu. Çok kitap okumak ÖSS kazanır.Tarih kitaplarına okuyalım dedim ve hasta oldum Grafiker ve Animasyoner olacağıma rağmen Siyaset ve Tarihle çok yakından ilgileniyorum.[signature][hline]Tarih Türkler'de başlar---Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!---Türk Olmak---Vatan
Mesaj tarihi:
Ya değişiyo ben bazen 300 çöziom bazen 30 çöziom ama hiç çözmediğim olmuyo. Ben etkili çalişiom yani dersleri dinliom dersane testlerini günü gününe çöziom sonra mat ve geo için ayrica 2 kitaptan takip edion. Sosyal ve türkçeye çok az çalişmiom çünkü iyi biliom yani:) Kendime güveniyorum stres yapmiyorum zekiyim birazda sülemesi ayip, dersanede son denemede 272 yaptim. Şu an kasmiyorum yani hıç sıkılmadim son 3 ay abanicam derslere ilk hedefim sabanci başari bursu, 2. booziçi uluslarasi ilişkiler siyaset 3. marmara ing işletme o da olmazsa sabanci paraliya gidicem :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
ek kontejanlar sadece okul birincileri için mi geçerli yoksa ilk üç için mi? bi de orta öğretim başarı puanı olayını da biraz açıklayacak birilerine ihtiyacım var.

tşk...[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Mesaj tarihi:
Off offf yarama bastı bu konu... Zavallı ben de bu yıl ÖSS'ye giriyorum.. İkinci döneme girmememize rağmen daha hala 30 soru anca çözüyorum :P ama kuzenimi örnek verebilirim kendisi bilkent genetiği burslu kazanmıştı.. her hafta en az 2-3 kez sinemaya fln gidiyodu ama her gün kesin olarak 250 soru çözüyorudu..ne kadar aksatmıştır onu bilemiycem ama bence sorunun miktarından çok verim önemli diye düşünüyorum...Tabii bir de ideallerin...
Mesaj tarihi:
said:
Hamish, 01 Şubat 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
Ya değişiyo ben bazen 300 çöziom bazen 30 çöziom ama hiç çözmediğim olmuyo. Ben etkili çalişiom yani dersleri dinliom dersane testlerini günü gününe çöziom sonra mat ve geo için ayrica 2 kitaptan takip edion. Sosyal ve türkçeye çok az çalişmiom çünkü iyi biliom yani:) Kendime güveniyorum stres yapmiyorum zekiyim birazda sülemesi ayip, dersanede son denemede 272 yaptim. Şu an kasmiyorum yani hıç sıkılmadim son 3 ay abanicam derslere ilk hedefim sabanci başari bursu, 2. booziçi uluslarasi ilişkiler siyaset 3. marmara ing işletme o da olmazsa sabanci paraliya gidicem :)

Hamishcim bak ben de öyleyim, ben de diyodum neden sana kanım bu kadar ısındı, kimi gün 3 çözüyorum kimi gün 5 çözüyorum ama hiç çözmediğim olmuyo ;)

Bir de, ne zaman içmeye gidiyoruz tekrar =)[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
Banada yardım ederseniz çok sevinirim..

eyülde kendimi ders çalışmaya falan kaptırmıştım .. günde 200 - 250 soru arasında çözüyordum .. daha sonları internet kafeden arkadaşımı almaya gittim ve o günden beri önceleri deli gibi oynadiğim oyunu gördüm ve dayanadım .. ilk zamanlar 250-260 aliyordum .. yaklaşık 3 aydır o oyunu oynuyorum ve eroyin gibi kendine bağımlı hale getirdi beni.. şimdi puanim 220-240 ... lütfen yardım edin.. ben bu oynu nasil bıracıkam bilemiyorum .. geceleri oyunu duşunmekten uyuyamıyorum .. YARDIM LÜTFEN...[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Mesaj tarihi:
200'ü zor alıyorum, çevremde tanıdığım herkez biraz gayret etsen yaparsın modundalar, ilk dönem hi çalışmadım, notlar berbat, evde test çözme gibi bir huyumda yoktur benim dershanenin verdiği program şu:
Hafta içi pazartesi hariç her gün okuldan çıkınca dershaneye geleceksin 7 ye kadar açığız dershaneyi birlikte kapatıcaz, hafta sonu sabah geleceksin akşam 7 de yine birlikte kapatıcaz dershaneyi. Gitmezsem hem ev hemde dershane de baya bi pataklanacağım ayrıca :p sadece pazartesi günleri ne yapacağımı bilmiyorum ona da bir şey oturturlar elbet. Bakalım ben ne yapıcam :) ama bana oldukça güzel bir fikir gibi geldi, evde çalışmaktan başka herşeyi yapıyorum. Dershanede böyle bir şansım yok, tavsiye ederim hem test etmiş oluruz işe yarar mı :D[signature][hline]Ordek...
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 03 Şubat 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
said:
Hamish, 01 Şubat 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
Ya değişiyo ben bazen 300 çöziom bazen 30 çöziom ama hiç çözmediğim olmuyo. Ben etkili çalişiom yani dersleri dinliom dersane testlerini günü gününe çöziom sonra mat ve geo için ayrica 2 kitaptan takip edion. Sosyal ve türkçeye çok az çalişmiom çünkü iyi biliom yani:) Kendime güveniyorum stres yapmiyorum zekiyim birazda sülemesi ayip, dersanede son denemede 272 yaptim. Şu an kasmiyorum yani hıç sıkılmadim son 3 ay abanicam derslere ilk hedefim sabanci başari bursu, 2. booziçi uluslarasi ilişkiler siyaset 3. marmara ing işletme o da olmazsa sabanci paraliya gidicem :)

Hamishcim bak ben de öyleyim, ben de diyodum neden sana kanım bu kadar ısındı, kimi gün 3 çözüyorum kimi gün 5 çözüyorum ama hiç çözmediğim olmuyo ;)

Bir de, ne zaman içmeye gidiyoruz tekrar =)

Sen ne zaman istersen :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
said:
kayip_cocuk, 03 Şubat 2005 09:31 tarihinde demiş ki:
Banada yardım ederseniz çok sevinirim..

eyülde kendimi ders çalışmaya falan kaptırmıştım .. günde 200 - 250 soru arasında çözüyordum .. daha sonları internet kafeden arkadaşımı almaya gittim ve o günden beri önceleri deli gibi oynadiğim oyunu gördüm ve dayanadım .. ilk zamanlar 250-260 aliyordum .. yaklaşık 3 aydır o oyunu oynuyorum ve eroyin gibi kendine bağımlı hale getirdi beni.. şimdi puanim 220-240 ... lütfen yardım edin.. ben bu oynu nasil bıracıkam bilemiyorum .. geceleri oyunu duşunmekten uyuyamıyorum .. YARDIM LÜTFEN...

Hangi oyun o ultima mi :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Starcraft oynayın ya da sevdiginiz boyle stratejik bisi illa oyun oynicaksanız. Eheh ilginc olabiliyo =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
bu cok zor bisi gecen yil heyet raporu almistim 1 martta.öglen evden dersaneye diye cikiodum cafeye gidiodum 2-3 saat orda kaliodum sonra dersaneye gidip derse fln giriodum 2 saat fln yada etüde.sonra dönü$te tekrar cafeye gidiodum en az 2 saat.bu arada giden paralari düsünün.sonra ewe gidiodum anne ya nolur 1 saat oyniyim bugun çok çalistim fln diodum o da izin veriodu bi saat de ordan.. 1 marttan haziran ba$ina kdr böle gitti.
ve hic bi denemede altina dü$medigim puanin 10 eksigini alarak hedefim olan GS Hukuk'u 4 puanla kacirdim.aci verici ama gercekten bedelini agir ödüyorum.[signature][hline]pati pati resim =op
sende yaz yaz yaz =oP
I am the best fcuk the rest =)
Mesaj tarihi:
Sene başinda uo yu biraktim ben yani arka verdim şifreyi sakin bana verme dedim :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Biraz forumları okursanız bilgisayar ile öss nin bir arada gitmediğini görürsünüz...
Ben günde 8-9 saat çalışıyorum yaklaşık günde 650-700 soru buluyor.. Ama bu sene başından beri aynı tempoda gittiğim için bu kadar fazla soru sayısı oluyor..
Walla herşeyi bırakıp çalışıcan yoksa öss sınavından sonra KEŞKE lerle başlayan bir sürü cümle dizisi geçer kafandan(ilk sene kazanamadım inş. bu sene olur)
Dershanede kız da yok bir düşünün.. :)[signature][hline]Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit.

Mesaj tarihi:
Öss'yle bilgisayarın bir arada olmayacağını söylemişsin ama bu forumlarda hem bilgisayarıyla ilgilenip hemde öss yi kazanan bir çok insan var.Önemli olan herşeyin zamanını ve miktarını ayarlayabilmek.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
8 saat çalişmak bence gereksiz, kişiden kişiye değişir tabi. Oturup deli gibi test çözmenin 1 mantiği yok yani, tüm sorulari anlaya anlaya aklindan soru işareti kalmadan çözersen gerek kalmaz. Yada ben o kadar fazla çözemediğim için kendimide avutuyo olabilirim :) Ama bilgisayarla öss çalişmasi çok rahat gider bence ama ne zman ne yapman gerektiğini biliceni Kendine zaman ayirican hergün o zamimninda ne yaparsan gez dolaş. Tatil başlanginde kendime program yapmiştim 8 saat ders 8 saat uyku 8 saat ta boş vakit. Hergün testimi çözdüm ama dişiarida çiktim bilgisayarda oynadim. Herşey sende bitio yani;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
  • Yeni Oluştur...