CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 1 Sorum olucak... 4 Tarih yanlışı 1 türkçe götürebilirmi veya aynen 4 fen yanlışı 1 türkçe... 4 sayısal yanlışı 1 sözel götürebilirmi?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Messor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 yok öle bişi her yanlışlar kendi dalında[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Messor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 puhaha düşündümde sayısal öğrencisi sözelden batırıyo bakıyo matematik 10 net .. dumur :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
narin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Omru hayatim boyunca Fransada okicam ben diye tutturdum ; lise 2 nin sonunda " lan napican elin fransasinda otur oturdugun yerde " dedim ve lise sonda dershane + ozel hocaya basladim .. Ugur dershanesine gittim en iyi sinifin 2 alti gibi bisidim , alternetifin alti yani .. Hedefim koc , sabanciydi.. Bu arada nasilsa Turkiyede kalicam diye Fransada imkansiz 2 yere basvuru yolladim Paris 1 ve 2 ye .. Oss sonuclari geldi ; kocada sabanciyada gidebiliodum ; fakat megersem bunlar sadece arkadaslarim yuzunden bana bulasan bi hirsmis ; su an sorbonne da okuorum =)[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ben günde 2 saat çalışırdım bi konudan 100-200 soru çözmektense anladıgım anda bırakırdım hissederdim yani nasıl olsa yapıyorum diye çok fazla çözmezdim. çözümlü sorulara bakardım bide bazen. inşaat mühendisliği yazma ama tavsiye etmem. girmesi başka dert okuması ayrı bi dert.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket.
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: CrayTotem, 11 Ocak 2005 01:42 tarihinde demiş ki: 1 Sorum olucak... 4 Tarih yanlışı 1 türkçe götürebilirmigötürür said: veya aynen 4 fen yanlışı 1 türkçe...götürmez said: 4 sayısal yanlışı 1 sözel götürebilirmi? 4 matematikle 9puan fln kaybın olur //edit fen bilimlerine kafam girsin.[signature][hline]Sabancı ve kafam. [Bu mesaj zaidral tarafından 11 Ocak 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir]
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ortaokul ve lise hayatım boyunca kitap bile almadım, cok lazım olursa fotokopi çektiriodum, defterim de yoktu. lise sonda dershaneye yazıldım 2 ay gittim baydı bıraktım, bi üniversite öğrencisinden ders almaya başladım. annemlere en azından 3 günde 1 gidiomuş gibi yapiodum toplamda haftada 1saatim falan derste geçiodu. test mest dokunmadım. bi tek sınavdan bi kaç gün önce gidip o formları doldurmayı öğrendim. 320 aldım, şehirdışı istemedim. İstanbul Ticaret Uni'ye girdim.. Medya iletişim.(sakın gelmeyin, aman diyim. üsküdara bir ticarete iki)[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe
Messor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: zaidral, 11 Ocak 2005 01:50 tarihinde demiş ki: said: CrayTotem, 11 Ocak 2005 01:42 tarihinde demiş ki: 1 Sorum olucak... 4 Tarih yanlışı 1 türkçe götürebilirmigötürür said: veya aynen 4 fen yanlışı 1 türkçe...götürmez said: 4 sayısal yanlışı 1 sözel götürebilirmi? 4 matematikle 9puan fln kaybın olur //edit fen bilimlerine kafam girsin. 4 tarih yanlışı nerde türkçe götürür ? tarih netin eksi çıkarsa bile tarih katsayısı ile çarpılır türkçe ile ne alaka[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 11 Ocak 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: GeeM, 11 Ocak 2005 02:20 tarihinde demiş ki: ortaokul ve lise hayatım boyunca kitap bile almadım, cok lazım olursa fotokopi çektiriodum, defterim de yoktu. lise sonda dershaneye yazıldım 2 ay gittim baydı bıraktım, bi üniversite öğrencisinden ders almaya başladım. annemlere en azından 3 günde 1 gidiomuş gibi yapiodum toplamda haftada 1saatim falan derste geçiodu. test mest dokunmadım. bi tek sınavdan bi kaç gün önce gidip o formları doldurmayı öğrendim. 320 aldım, şehirdışı istemedim. İstanbul Ticaret Uni'ye girdim.. Medya iletişim.(sakın gelmeyin, aman diyim. üsküdara bir ticarete iki) Aha aynı ben.. Tek farkımız ben 320 yapmadım... =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: harvester, 11 Ocak 2005 02:26 tarihinde demiş ki:4 tarih yanlışı nerde türkçe götürür ? tarih netin eksi çıkarsa bile tarih katsayısı ile çarpılır türkçe ile ne alaka doğru ya kafam karışmış. 1 tarih netin gider o da 0.5 eder en fazla. ben 5 net gider diye düşündüm[signature][hline]Sabancı ve kafam. [Bu mesaj zaidral tarafından 11 Ocak 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 tm ciymişsin pek yardımı olmaz ama ben yinede okuyan mf ci olabilir diye üniversite yaşamıyla ilgili yazayım. Bilkent'te okumak istiyorsan... >>Kopya çekme alışkanlığın varsa yandın >>Uykuyu çok seviyorsan yandın >>Fazla çalışmayı sevmiyorsan yandın >>Planlı programlı biri değilsen yandın >>Hazırlığı geçmene rağmen ingilizcen iyi değilse yandın. Ben elektrik-elektronik te okuyorum onun için bu bölüm (az çok genel mühendslik için denebilir) için yazıyorum. Hiç koaly değil. İdealist,hırslı biri değilsen gelme pişman olabilirsin. Ama eğer ille de elektronikçi olacam diyorsan düşünme gel. Sunduğu imkanlar süper. Ayrıca kütüphanesi muhteşem.[signature][hline]{==:{*__*}:==}
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 valla ben de başlarda günde 100-150 soru felan çözüyodum ama son 2 ay adam akıllı günde 300-350 soru çözerek çalıştım şu an itü makinadayım ama arklarım çok kızıyolar neden başka yerlere gitmedin diye itü mak 355 kapatıyodu ben 363 aldım da benim hedefim odtü makinaydı 0.3 puanla gitti o ama olsun iyi oldu ben üniversitemden memnunum seni debekleriz gelirsen haber ver[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bütün bir yıl evde çözdüğüm soruların sayısı 50 yi geçmez. Okulda her ders magic oynar olmadı basket maçı yapardık.Dershaneye çoğu zaman gitmezdim. Gazi İşletmeyi kazandım. (sayısaldım) 340 sayısal puanım vardı... sana tek tavsiyem "günde 300 soru çözecem " diye gaz yapma. 50 soru çöz anla anlaya çöz.Günde 500 soru çözen arkadaşlarım vardı.Hepsi çuvalladı.İşin mantığını öğren ve dershane de öğren ne öğreneceksen.Ev de yaparım deme.Sonra birikiyor.Günde 1 2 saat çalışmak için kendini şartlandır.Ama yok 7 den 9 a kadar çalışacam yok 11 den 12 ye kadar diye program yapma.Canın istediği zaman çalış.Ama çalış.Öss var diye pc den vazgeçme.Günde 1 2 saat muhakkak vakit geçir onla.2 saat pc 2 saat ders örneğin.Yoksa kendine bir sevgili bul beraber hazırlanın.Okul notlarını olabildiğince iyi tut.Alanın dışındaki derslere de bakmaya çalış ör:sayısal için sosyal vs. Başarılar...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Gunde 1000 soru cozuyorum.. Onun dısında her gun ozel hoca takvıyesı ve Matfenın deneme sınavları gozetımlıgı Baska Matfen ve tum test kıpatları... Acıkcası Malkavıan a lvl attım cok eglencelı gelmeye basladı bana bu tur bır ortam ahaha *! kedi delirip uzaklaşır*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ÖSS de üniversiteye girdim, şimdi üniversite bana giriyor ile tüm olayın özetini yapabilirim sanırım.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 tek diyeceğim mutlaka program yapın. ne yapacağınızı bilmemekte baya bir çalışmanızı engelliyor. Program yapmak çalışmanıza garanti vermez ama ihtimalini arttırır, değerlendirmek lazım :) ah ah lise3...ühü[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Günde 500 soru çözecem gibi salak bir hedef koymayın önünüze. Konuları bölün önünüzdeki zamana, "günde 4 fizik testi, 4 kimya testi çözeceğim" gibi bir amacınız olsun mesela. Her hafta ilk olarak anlatımlı kitaplardan konulara çalışın, sonra o konuların testlerini çözün.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Venator Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Ardeth, 11 Ocak 2005 12:57 tarihinde demiş ki: tek diyeceğim mutlaka program yapın. ne yapacağınızı bilmemekte baya bir çalışmanızı engelliyor. Program yapmak çalışmanıza garanti vermez ama ihtimalini arttırır, değerlendirmek lazım :) ah ah lise3...ühü Ahah ben hic program yapmadım ossye calısırken ama hep kafam estiginde calıstım noluyo simdi =) Bu karakterinize gore cok degisir aslında, ben duzensiz ve muzik dinleyerek calısırım mesela. Neden bilmiyorum ama oyle daha rahat konsantre oluyorum, onume bi program koydugumda hemen sıkılıyorum dersten program da yalan oluyo ders de. Ha ama bu az calısıyorum anlamına da gelmez sadece gunde 100 soru cozduysem bunları ne zaman cozecegim belli olmuyo =) Ama size uymuyodur o zaman ardeht'in dedigi gibi programlı calısmak en iyisi. Tavsiyem kendine en uygun calısma stilini belirlemen bunu en iyi sen bilebilirsin.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ''her gün 100 soru çözeceğim''de bir programdır yanlız :)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Ocak 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Cuce, 11 Ocak 2005 01:05 tarihinde demiş ki: Öss ye kafam girsin, Uniye hepiniz girin. +1 ama Sanat Tarihine de kimse girmesin :D [Test edilip onaylanmıştırs][signature][hline][Bonzi] Eşeklere Özgürlük !!!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Ardeth, 11 Ocak 2005 13:15 tarihinde demiş ki: ''her gün 100 soru çözeceğim''de bir programdır yanlız :) Evet de bence verimsiz yani =) Sabah Sabah Seda Sayan da bi programdır hatta ühü hebe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ?[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 valla ben ne programlı çalıştım, ne de öyle günlük soru çözdüm.ama iş ciddiye binince bi dershanenin hızlandırılmış sınıfına girdim.önce nelerden zayıfım ona baktım.baktım ki matematikten batırıyorum, gittim bide özel hocadan ders aldım mat için.bi işte bu ders zamanlarında çalıştım, bide aklıma ne zaman eserse bir-iki saat baktım.sınavdan topl. 331 küsür bişeyler aldım.şimdi akdeniz üni. konaklama işletmeciliğindeyim.burası baya güzel, yaymak istiyorsan öneririm :) ama bazen "keşke biraz daha çalışsaydım" dediğimde oluyor.biraz daha kassam boğaziçi turizm işletmeciliğine girerdim aslında...ki asıl hedefimde oydu yani[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine [Bu mesaj PUMA tarafından 11 Ocak 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Ardeth, 11 Ocak 2005 13:20 tarihinde demiş ki: ? 2 günde 3.5 saat uydu.m Uyuyorum şçu an hatta.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Öne çıkan mesajlar