mdma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 valla artık sinirden duvara kafa atma duzeyine geldim barim buraya yazıyımda kurtuluyum diyorum. derdim soyle arkdaşlar: Su kaynakları ve binimum su ve turevleri derslerine giren (hidrolikçi) odtuden surgun yiyip bizim okula bölüm başkanı olan ve su anda 63 yaşında olan hocamız final sınavı yapmadı(yaklaşık 3 hafta onceydi bu). cevap kağıdı toplamadı doğal olarak (elinde hiç bir belge yok)ve sadece sınıfta 7-8 kişiye soru kağıtlarını verdi. bunlara ramen final notum 50 gozukuyor. Sonra bute girdik kol gibi 4 soru sordu kendi kafasından olanları (kendi gorusunden olanları afedersiniz yalakacıları ) dersten geçirdi.bizede tekrar sınav tarihi verdi bugun. simcik bu yuzden butun yapacaklarım alt ust oldu. yaklasık bugun oğlen 2 den beri hocaya şu anda dahil olmak uzere kufrediyorum. hatta bugun oyle cok kızmıstımki seytan diyor git vur iki tane zaten yarısı boşa gider ölsün kalsın orada diyordu. neyse Arkdaşlar bu hoca için yapabileceğim ne var nereye giderim ne yaparım? kime şikayet ederim. 3 senedir butun derslerinde boyle yapıyor. bizden onceki eski öğrencilerede yapıyordu. yada şikayet fln. değilde boyle hocaların bir huyu varmıdır taktiğim ne olmalı? yani illallah durumundayım şu anda. (Şunuda ekleyim şu anda 5. sınıfım ve 1. donemlerden sadece bu dersim kaldı. ayrıca bu donem butun derslerimi bundan kat kat daha zor dersleri finalde verdim. 6. sınıfa uzamaması için inekledim mecburiyetten.)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 01 Şubat 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 dekana git ya da toplu olarak dilekçe verin
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Çok can sıkıcı... Tek bir dilekçe ile bu sorunu çözebilirsin. Evet dilekçeni dekanlığa yazman gerekiyor. Ben de öğretim görevilisiyim. Sadece final sınavının tekrar okunması için bile dilekçe versen-hani şu sınav kağıdın olmayan- etekleri tutuşacaktır. Bir de sözel olarak mahkemeye vereceğini söyle, ama verme. Çok iyi anlıyorum durumunu. Hepimiz zaman zaman sevdiğimiz öğrencilerin lehine yorum hakkı kullanırız ama bu asla doğru değildir. Eğer sonucu bana bildirirsen de çok sevinirim.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 siyanür ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
mdma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 En son verdiği sınav tarihinde hocanın yanına gittik 3 kişi olaraktan. Bizi tekrar sınava aldı. Başımıza asistan verdi. Sınava alma olayıda şöyle; butunleme kağıtlarını verdi alın 1 saat vaktiniz var dedi. Yapın dedi aynılarını. Yaptık saat 11 de cıktık. Sonra arkdaşlar bi ara gitmişler yanına öğlen saat 2 de gelin kağıdınıza bakalım demiş. Gittik sonra hocanın yanına. Yaklaşık 20 dk lik dini bir felsefe nasiatından sonra kağıtlara geldi sıra. Benim vizem 65 di diğer arkadaşlarımında 55 diğerinnde 27 diydi. Benimle vizesi 55 olan arkadaşın kağıtlarına sole bi baktı. Yaklaşık 15 sn surdu. Sonra siz geçersiniz dedi bu kağıt geçer dedi. Uzerine geçer yazdı. Sonra geldi notu 27 olan arkdaşa. Sen kalırsın dedi. Sonra yapmadığı final sorularını arkdaşa verdi. Bunları pazartesiye yap getir dedi. En ilginci ise pazartesi okulda olamayacağı cevapları evine istmesiydi. Açıkçası vizeden yuksek alıp dersten o sayede kurtulduğuma sevindim ama ardaşıda bir muddet daha uğraştıracak galiba. :([signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
mdma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Dilekçe olayı için ise söyle dusundum; Eğer dilekçe versek zaten kendisi bölüm başkanı ve ~62~63 yaşında bir profosor. Yani çevresi çoktur, cok kolay savuşturacağını dusunuyorum. Turkiyede işlerin nasıl yuruduğu ortada malesef. Ustune bana kafayı takması soz olur. Tabiki dersten geçmeden önce ama hala mezun olmadım ve bizim bölümün başında o. Yani dilekçe olayı bana yaş iş gibi geliyor.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Eno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Türkiye'de işler böyle yürüyor diye boynunuzu bükmeyin.... Siz boynunuzu büktüğünüz için böyle yürüyor bu işler... Siz bükmeye devam ettikçe de böyle yürüyecek.[signature][hline]Profocio Hosting
riglous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 dersi ver, ondan sonra 2 tane cak, zaten olur..?!?!?!! saka bi yana dilekce verdikten sonra, bolum baskani diger hocalari da motive edebilir. onun icin izleyecegin tatik sudur: ilk once o adam bundan sonra senin bi dersine girecek mi bunu kontrol et. girmeyecekse guzel. 2. adim, bolumdeki diger hocalarin agzini arama. eger diger hocalar bu adamdan memnunsa, dilekce verdiginde digerlerinin sana takmasi da soz konusu. onun icin, eger diger prof.lar da hoslanmiyosa, gazan mubarek olsun, ver dilekceni, arkadasin dedigi gibi finalin tekrar okunmasini iste...
Öne çıkan mesajlar