Anason Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet arkadaslar buraya herkes tes ettigi seyleri yazarsa yeni caga daha hazirlikli gireriz. benimkiler boyle -verite ve valorite runiclerin ismi var sanirim artik aslinda eski tadinda gidiyor fakat loot intensityleri o kadar abardiki onca mill vermek bu runiclere pek mantikli gelmiyor -uzun uzun su magical spell book lari test ettim, her craft ettiginiz magical property almiyor alma orani cok yuksek degil cok dusuk de degil tamamiyle uo sansi ayrica alinan propertyler direkt olarak magery skiline bagli -100 magery ile spell dama inc 1 yada 2 yi gecemedim :) faster cast recovery 1 alabildim medit,resist ve magery skillerindende gelen olursa onlarda en fazla 1 yada 2 ayrica ayni spellbookda 1 den fazla ozellikte yoktu, -110 magery ile sadece degerler farklilasti ayni zamanda 2 property ayni spellbooka yazildi, bir iki tanesinde 3 e cikti sanirim.yukselen degerler soyle; spell damage inc 3-4-5 mana increase, intelligenc increase 2-3-4 skill increase 2-3-4-5 bunlardan 5% olanlari zor gordum diyebilirim -120 magery ile ortalik yikildi hersey yukseldi, skillerden 10lar 11 ler cikti, spell damage inc den 8 i gordum faster cast recoveryler filan ayrica bi kac property ayni kitabda cikti filan. benim dusuncem 120 mage li scribe lar paralarina para katicak digerleri ise bi umut belki diyerek bilmem kac bin scroll harcicaklar ayrica bunu tam anliyamasamda yuksek eval int de magical property sayisini artirabiliyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar