MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sence amacı ne olabilir ki böyle bir msjda hmm güzel bir soru evet ya harbiden cidden soru çok güzel cevap nerde soruya yok ? neden ?[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 *!barnak kaldırır* hocaam post kasmak olabilir mi? *!hoca gözlüğünün üzerinden bakar* aferiim tam not. kopya çekmedin dimi[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 şu muhabbeti yapıyo olmanız gerçkten sizin post kastığınızı bile gösterebilir kişiden kişye göre.. madem tarışmıyosunuz konuyu susun[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 boş mesaj atmıyorum hiç olmazsa[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 06 Şubat 2005 04:12 tarihinde demiş ki: şu muhabbeti yapıyo olmanız gerçkten sizin post kastığınızı bile gösterebilir kişiden kişye göre.. madem tarışmıyosunuz konuyu susun belki senin yaptıgında su an bizimkiyle aynı konumda :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: -DoruK-, 06 Şubat 2005 04:12 tarihinde demiş ki: boş mesaj atmıyorum hiç olmazsa ben post kasmıyorummmm post kassam bile amacı ne olabilir zaten bi tane flama var orda - :p yani[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 eray baydın. her konuda mesajın var bi de dil çıkaran smiley eklenmiş. kitap okuyun tv izleyin oyun oynayın nette zaman geçirmeyin bu kadar. [signature][hline]En refresh | Rakipsiz [Bu mesaj zaidral tarafından 06 Şubat 2005 04:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 vazgectim icimde kalsın post kasıyor diyenlere de gülüyorum kabul ediyorum ama msjlarım sadece smiley lol , rolf gibi degil tam cevap veriyorum [Bu mesaj eraygnr tarafından 06 Şubat 2005 04:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar