vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hosgeldin[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sen[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Alıntıla
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 *müzik *kitano *beyaz şarap *shakespeare *parmaklı çoraplar *bugs bunny *leon *jim carrey *sakar *kar *kup griye işte ben tanışalımmı :):):):):):):):) *!espiri yapar* [Bu mesaj xueshen tarafından 05 Şubat 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hadi canım espiri mi bu :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Alıntıla
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ehehe *güler* bu arada ben kendinizi tanıtmayın diye bir kural görmedim..eğer herkes aynı şeyi yapacak olsaydı.. :)[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Alıntıla
Berk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 onun için üye kısmındaki kişisel bilgiler kısmının biraz daha gelişmesi gerekiyor bence =) ama albüm + sözlük de fena iş görmüyor Alıntıla
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bencede.... niye bu kadar garipsindiyse bu anlamadım ya... :/[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.