irin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hos gelmissen[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 dekolte resim gönderen ilk sensin. hoşgeldin. korkma bizden biz dostuz.[signature][hline]firefoxcular tıklayamazsınız ugraşmayın i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :) yuh yani dekoltede dekolte olsa...neysee her şeyin bir ilki vardır... [Bu mesaj Clementine tarafından 03 Şubat 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hemen cevaplıım... metalle alakası yok siyahı sevmemin.. bilemiyorum neden ama seviyorum işte ulenn :P Yırtık çorap konusana gelince.. ya aslnda öyle her yırtık çorabı seven bi tip diilim :/ ama mesela file çoraplar yırtık ayrı bi çekici oluyo bence :P..hem onu geçtim zaten asıl sebep herkesin buna garip gözle bakması..yani ben zaten yırtık file çoraplarla ortada dolaşan biri diilim..ama ne biliyim belki de topluma,geleneklere alışılmışa bi isyandır kendimce.. garip geliyo olabilir ama ben böyleyim işte.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Clementine, 02 Şubat 2005 20:57 tarihinde demiş ki: :):):) Fotograf konusuna gelince 3 tane foto koydum nihayet.. kısa zamanda başka da koyucam.. (bu arada belirtiyim fotolarda olduğumdan daha güzel çıkıyorum!) :P oh god... ...help us...[signature][hline]I've lost myself... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Justini gördüm arada şok oldum. Buarada nedir bu yeni gelen bölümünde kavga etmeler yahu? Hani şimdi şunu diyeceğim burda böyle saçma bir kavga yapan kimse bence haklı olamaz, kavga ettiğiniz sebep, kimse alınmasın ama, içinde bir gram düşünce içermeyen bir atışma sadece. Yakışırmı böyle sokak kavgaları yahu? Kesin bence saçmalamayı gece gece ayarınız bozuldu herhalde? Ayrıca birinin zevki ve rengi sizin hayatınıza ve özgürlüklerinize birşekilde müdahale etmedikçe onu eleştirmekten öteye gitmek hata. [signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 03 Şubat 2005 03:47 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 abi maşallah... ben bişi demiorum :l çıplak ayaklarımla mutluyumm bennn kapansın hadi lemmmm...!!!!!!!!!!!!!1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Fistan, 03 Şubat 2005 04:08 tarihinde demiş ki: paylaşılamayan nedir? *!soru zordur hemen uzaklaşır* :lol: hoşgeldin[signature][hline]yörünge dışı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 HoLEyyyY!! HoLEyYYyY! herşey sona erdii :) ahah neyse artık mutlu we huzurlu bi biçimde yatağıma, gidebilirmmmmmmm...ii gecelerrrr!!!! :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yonja infosuna benzemiş =)[signature][hline]Deathblow The Ramazan DavuLcusu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Hoşgeldin...:)[signature][hline]James HETFIELD... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ORANGINA Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Merhaba.... Ben de yeniyim burada..... Nasilsiniz? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 *! Babacum'un arkasında darbuka girer * tıngır da mıngır tıngır da mıngır ps: ankara sınırları içindeyim, o yüzden böyle geceden geceye vtr girebiliyorum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 eh işte ii olmaya çalışıyoruz...topicm yol geçen hanı halinden kurtulduu zmn daha da bi iyi olcaz işallh...O_o Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 :) ahahh harbi ne zaman çorap görsem gülüyorum artık :P ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Berk, 03 Şubat 2005 23:45 tarihinde demiş ki: bone zaten öyle laf etmez, çoraba da niye bu kadar takılmış grom anlayamadım ben de, metalci olduğun için mi siyah seviyosun, bu da ne demek, öz metalci, duruma göre metalci, metalci kisvesi altında popçu gibi terminolojiler de türedi zaten efsane olma yolunda emin adımlarla yürüyor topik @kireii bir erkek yırtık boxer giymeyi sevemez zaten asla, zira yırtık boxerdan daha rahatsız birşey yoktur dünyada [Bu mesaj Berk tarafından 03 Şubat 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Yaptığım latifeydi :D Ben de yeni gördüm zaten yırtık çorapla rahat eden bi bayan... :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Clementine, 03 Şubat 2005 02:56 tarihinde demiş ki: Yırtık çorap konusana gelince.. ya aslnda öyle her yırtık çorabı seven bi tip diilim :/ ama mesela file çoraplar yırtık ayrı bi çekici oluyo bence :P..hem onu geçtim zaten asıl sebep herkesin buna garip gözle bakması..yani ben zaten yırtık file çoraplarla ortada dolaşan biri diilim..ama ne biliyim belki de topluma,geleneklere alışılmışa bi isyandır kendimce.. garip geliyo olabilir ama ben böyleyim işte.. al burda açıklaması var yırtık çorap öyle bildigimiz yırtık değil yaw bende ilk gördügümde öyle anlamıştım zaten:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hoşgeldin *sen* :P[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 HoŞgeLdin!!!! :P[signature][hline] YaŞaMaK İçİn öLdÜr! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 saolun walla konu iyice sapıttı bnm hoşgelmişliğimden ama... naapsak boş :/! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hosgeldn[signature][hline]Duygusuz >: ( i must consider my sins: short term : 999 long term: 999,5 kestiiim 1000. adama benden 1m... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 burası hoşgeldin bölümü burda başka bişey yazılmaz genelde (:[signature][hline]Bronx'un adına bir dakikalık resync Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 10 da 10 süperr[signature][hline]orochi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hosgeldin...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Onları üyelik kısmında hobilerine yazabilirdin :P[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.