Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

*BeN*

Clementine

Öne çıkan mesajlar

hemen cevaplıım... metalle alakası yok siyahı sevmemin.. bilemiyorum neden ama seviyorum işte ulenn :P Yırtık çorap konusana gelince.. ya aslnda öyle her yırtık çorabı seven bi tip diilim :/ ama mesela file çoraplar yırtık ayrı bi çekici oluyo bence :P..hem onu geçtim zaten asıl sebep herkesin buna garip gözle bakması..yani ben zaten yırtık file çoraplarla ortada dolaşan biri diilim..ama ne biliyim belki de topluma,geleneklere alışılmışa bi isyandır kendimce.. garip geliyo olabilir ama ben böyleyim işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Justini gördüm arada şok oldum. Buarada nedir bu yeni gelen bölümünde kavga etmeler yahu? Hani şimdi şunu diyeceğim burda böyle saçma bir kavga yapan kimse bence haklı olamaz, kavga ettiğiniz sebep, kimse alınmasın ama, içinde bir gram düşünce içermeyen bir atışma sadece. Yakışırmı böyle sokak kavgaları yahu? Kesin bence saçmalamayı gece gece ayarınız bozuldu herhalde?

Ayrıca birinin zevki ve rengi sizin hayatınıza ve özgürlüklerinize birşekilde müdahale etmedikçe onu eleştirmekten öteye gitmek hata.
[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 03 Şubat 2005 03:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Berk, 03 Şubat 2005 23:45 tarihinde demiş ki:
bone zaten öyle laf etmez,

çoraba da niye bu kadar takılmış grom anlayamadım ben de,
metalci olduğun için mi siyah seviyosun, bu da ne demek,
öz metalci, duruma göre metalci, metalci kisvesi altında popçu gibi terminolojiler de türedi zaten

efsane olma yolunda emin adımlarla yürüyor topik

@kireii bir erkek yırtık boxer giymeyi sevemez zaten asla, zira yırtık boxerdan daha rahatsız birşey yoktur dünyada

[Bu mesaj Berk tarafından 03 Şubat 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]

Yaptığım latifeydi :D Ben de yeni gördüm zaten yırtık çorapla rahat eden bi bayan... :)[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Clementine, 03 Şubat 2005 02:56 tarihinde demiş ki:
Yırtık çorap konusana gelince.. ya aslnda öyle her yırtık çorabı seven bi tip diilim :/ ama mesela file çoraplar yırtık ayrı bi çekici oluyo bence :P..hem onu geçtim zaten asıl sebep herkesin buna garip gözle bakması..yani ben zaten yırtık file çoraplarla ortada dolaşan biri diilim..ama ne biliyim belki de topluma,geleneklere alışılmışa bi isyandır kendimce.. garip geliyo olabilir ama ben böyleyim işte..

al burda açıklaması var yırtık çorap öyle bildigimiz yırtık değil yaw bende ilk gördügümde öyle anlamıştım zaten:)
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...