SFX Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ben bilgisayarımı kapatıp sonra actığımda adls programına cift tıklayıp bağlan dediğimde bu mpdem başka biri tarafından kullanılıyor diyor ben internet ayarlarından adamın bağlantısını kesiyorum ama adam dier kapatıp actığımda gene aynı şeyi yapıp modemimi kullanıo ne yapmalyım?[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Kral belli 2. kim 2.? Saeros, 02 Şubat 2005 22:21 tarihinde demiş ki: sevgili günlük, bugün paticik'te "günlük" diye bi topic gördüm, girdim hemen, post kastım. --------------------------------------------- Aramil İlphukiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 biri senin modemini niye kullansın daha doğrusu nasıl kullansın? bilgisayarında trojen konulupda yazıcıyı kullanmak gibi bir şey değilki bu senin bilgisayarında donanımlarına erişebilen bir kişi zaten seninle bağlantı kurmak için internete bağlı olmalıdır yani modemini kullanmaz ha diyorsan network üzerinden biri pcme sızdı modemimi kullanmamı bir şekilde önlüyor (iş yeri,net cafe gibi bir yerse) trojen arat pcnde ama aksi halde sorunun donanımsal veya programsaldır yani kimse senin modemini kullanmıyor işletim sistemin hata mesajı saçmalıyor[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC[ hline ]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 usb ve ethernet girişlerinin ikisinide bagladın demi seni gidiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 wireless modem sanırım ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Başlıkda baya güzel bu arada[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar