sirplayA Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Selam, Arkadasimdan satin aldim fakat onun kardesi bios'a sifre koymus bu sifreyi nasil kapatabilirim ? Acmayi denedim icini tum vidalari cikardim ama tam olarak acilmadi baska bir puf noktasi varmi , Bios piline ulasmadan baska bir yolu.[signature][hline]Mrt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kardesi bios sifresini mi unutmus? dell forumlarinda bi arat istersen muhtemelen daha cabuk bulursun cozumu[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 valla sifreyimi unutmus yoksa sifreyi deistirmismi tam olarak bilmiyorum Sentim destek'i aradim istanbul'a gonderin dediler puff cok uzun surer.[signature][hline]Mrt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Up!!! bilen yokmu beaa[signature][hline]Mrt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar